Linet’ten Aleyna Tilki açıklaması: İlgi çekme merakı var!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
UMUT ÜNVER / MİLLİYET
İsrail’de doğup büyüyen, annesi bir periyodun ünlü Türk Sanat Müziği sanatkarlarından Leyla Özgecan’ı 18 Mart’ta kaybeden Linet, evvelki gün Arnavutköy’de eczane çıkışı objektiflere yansıdı. Köpeğiyle yürüyüş yapan 47 yaşındaki müzikçi, basın mensuplarının “Geçmiş olsun, yeterli misiniz?” kelamlarına,” Baş ağrıları, beden ağrıları. Artık herkeste var galiba klimalardan ötürü” cevabını verdi.

“İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM”

Annesinin vefatı daha sonrası “Bu acılı günlerimde kimse beni yalnız bırakmadı fakat ben yoktum. Benim için şu anda hayat durmuş durumda. En büyük hayranımı kaybettim. En büyük sıcaklığı ve dayanağı ondan alıyordum” kelamlarıyla yaşadığı büyük acıyı lisana getiren Linet, “Zor vakit içinderdan geçiyoruz, düzgün olmaya çalışıyorum” dedi.

“KÖPEĞİMİ GEZDİRİYORUM”

Yurt haricinden köpeğinin geldiğini söyleyen ünlü müzikçi, “Köpeğimi gezdiriyorum, epey keyif alıyoruz birlikte. Yeğenimin köpeği, İsrail’de o. Bana tatile geldiler, iki ay benimle kalacaklar. Hasret gideriyoruz” açıklamasını yaptı.

“ONA MUHTAÇLIĞI VAR, ONU YAPIYOR”

Şarkıclık mesleğinin haricinde toplumsal medya hesabından yaptığı tezli paylaşımlar ve açıklamalarıyla da her daim isminden kelam ettiren meslektaşı Aleyna Tilki’nin iptal edilen konseri hatırlatılan Linet, şu tabirleri kullandı:

Kimse kimseye örnek olamaz. Biz kimi vakit kendi annemizi babamızı örnek almamız gerektiğini biliyoruz. Her insan kendinden mesuldür, sen yanlışsız olanı yahut sana uyan bir şeyi örnek alabilirsin ancak her şeyi kendine örnek alacaksın diye bir şey yok. O kızın bir biçimde ilgi çekme merakı var. Ona gereksinimi var artık onun, yapıyor. Bunu herkes kendine örnek alsın diye bir şey yok. Alışılmış ki kurallar bunun için var hayatta fakat bunu dengelemek epey güç bir müddetç. Birbirimizi epeyce üzüyoruz ben bunu görüyorum.

MEYDAN OKUDU

Aleyna Tilki, geçtiğimiz hafta iç çamaşırlı pozlarının şikayet üzerine Instagram’dan kaldırılmasına reaksiyon göstermişti. Tıpkı biçimde yeni pozlarını yayınlayan 22 yaşındaki müzikçi, “Postlarımı kaldırtsanız da yenilerini çekip, atabilirim, bilin yani” notunu düşmüştü.