Kylie Jenner: Blac Chyna eski sevgilime saldırdı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Attıkları her adım olay olan Kardashian ve Jenner ailesi, bu defa Rob Kardashian’ın eski sevgilisi ve çocuğunun annesi Blac Chyna ile olan davaları ile gündemde. Chyna, aileye karşı 108 milyon dolarlık taarruz, darp, aile içi şiddet ve prestijini zedelemeyi de kapsayan dava açmıştı.

Beş yaşındaki kızının babası gerçek ismi Angela Renee White olan Rob Kardashian’ı ‘istismarcı’ olarak nitelendiren model Blac Chyna, ailenin her şeyi ‘şov için’ kullandığını da argüman etmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Los Angeles Yüksek Mahkemesi’ndeki heyet seçimi sırasında Kardashian ve Jenner ailesinin avukatı Michael Rhodes, adaylarını belirlemek için ailenin kamera karşısına geçtiği reality gösteriyle ilgili rastgele bir olumlu ya da olumsuz fikirleri olup olmadığını sormuştu.

KARDASHİAN AİLESİ BU KELAMLARA ÇOK BOZULDU

Bunun üzerine 50- 60 yaş aralığındaki bir heyet adayı, Kardashianların TV gösterisi ‘Keeping Up With The Kardashians’ı hiç izlemediğini belirtirken, “Ancak Kim Kardashian’ın seks kasetini izledim. Bu yüzden tarafsız olabileceğimi düşünmüyorum.” dedi. İsmi açıklanmayan heyet adayının bu lafı üzerine salonda gülüşmeler yaşanırken, Kardashian’ların bu duruma hayli bozulduğu tabir edilmişti.

Page Six’in haberine göre; Khloe, bu kelamlar üzerine ablası Kim’in saçlarını düzelterek onu rahatlatmaya çalıştığını aktardı. Gazete, Kim Kardashian’ın annesi Kris Jenner’ın da heyet adayının verdiği bu cevaptan rahatsız olduğunu ve olumsuz manada başını salladığını belirtmişti.

SİNİRLENDİLER

Kim Kardashian’ın duyduklarından daha sonra hayli rahatsız olduğu ve kardeşi Khloe ve annesi Kris ile mahkeme salonundan ayrılırken hudutlu bir tabirleri olduğu da söylenmişti.

KYLIE SÖZ VERDİ

Tüm bunların akabinde Kylie Jenner, mahkemede konuştu. Ünlü isim, eski erkek arkadaşı rapçi Tyga’nın bir kezinde kendisine kolundaki yarayı gösterdiğini ve onu Chyna’nın yaptığını dediğini aktardı.

24 yaşındaki Jenner, “Tyga biz beraberyken, bana Chyna ile olan meşakkatlerini lisana getirdi. Bana kolunu gösterdi ve Chyna’nın onu bıçakla kestiğini söylemiş oldu” dedi.

Jenner, Chyna’nın alkol ve uyuşturucu sorunu de olduğunu öne sürerken, “Tyga bana kendisinin bıçaklandığı gece Chyna’nın alkol ve uyuşturucu tesirinde olduğunu söylemiş oldu.” halinde konuştu.

“TYGA, CHYNA İLE EVLENMEYİ DÜŞÜNMEDİ”

Tyga’nın kendisine Chyna ile asla evlenmeyi düşünmediğini dediğini söyleyen Kylie, Chyna ile birinci vakit içinderda ablası Kim ile yürüyüşe çıktıklarında tanıştığını tabir etti. Chyna ve Tyga bir vakit içinder nişanlıydı ve ikilinin bir de erkek çocukları bulunuyor. İkili ayrıldıktan daha sonra Kylie Jenner ve Tyga bağlantıya başlamıştı.