‘Kısmetse Olur’ yarışmacısı Daniela Grajdeanu artık ne yapıyor?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Milliyet.com.tr
Bir devrin en hayli izlenilen evlendirme programlarından ‘Kısmetse Olur’un gelin ve damat adayları unutulmadı. ‘Kısmetse Olur’ konutunda damat adayı Tankut’la yaşadığı aşkla akıllara kazınan eski gelin adayı Daniela Grajdean hakkında merak edilenleri anlattı.

Yarışmadan daha sonra hayatınızda neler değişti?

Eksik kaldığım eğitimlerimi tamamlayarak başladım. Bir otelde çalışmaya başladım. Akabinde İstanbul’a yine geldim ve fitness salonlarında çalışmaya başladım. Dört yıldır çocuklarla çalışıyorum. Bir kitap çıkardım. çabucak hemen çok taze. Benim hayat ideolojimi anlatan bir kitap.

Yarışmada seni en çok ne zorladı?

Ben aslında bir oyuncuydum. Kısmetse Olur’a aşkı bulmak için değil iş bulmak için katılmıştım. Beklenmedik şeyler de yaşanınca…örneğin benim adayımın evli olması üzere…Benim psikolojim bozuldu. Her şey bir deneyimdi. Beni ben yaptılar.

Yarışmada en unutamadığın an?

Aslında epey var. Sevdiğim bir arkadaşım vardı orada. Bir gün bir hengame yaşadık. Bu arbede darbelerle sonuçlandı. Benim hiç reaksiyon vermediğim bir durumdu. O manzaraların yapımcıların elinde dolaştığını duymuştum. Şiddetin her türlüsü makûs.

Herhangi bir pişmanlığın var mı?

‘Kısmetse Olur’la ilgili tek pişmanlığım adayım. O hem yaşça büyüktü. Öbürleri içinde en dolu olanı olduğu için onu tercih etmiştim. Ama yanlış bir tercihmiş. Keşke farklı biriyle yola devam etseymişim. Bence 40’lı yaşlardan daha sonra adamların andropoz sorunu epeyce büyük bir sorun.

Şuan teklif gelse bir daha sarfiyat misin?

Hayır. Şu an mesleğim sporla devam ediyor. Mesleğimin en başarılı noktasındayım. Bundan daha sonra o konseptte bir programda olmak istemem.