Kısa Kısa Cadde

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Sihirli güzellik

Alessandra Ambrosio, Los Angeles merkezli lüks mücevher markası için kamera karşısına geçti. Jacquie Aiche’nin dizaynları için moda fotoğrafçısı Naj Jamai’nin objektifine poz veren model, hoşluğuyla göz kamaştırdı. Katalog karelerini toplumsal medya hesaplarından paylaşan Ambrosio, “Sihir için üretildiler” tabirlerini kullandı.

Muhteşem düet!

Murat Dalkılıç ile Feride Hilal Akın, ‘Can’ modülüne düet yaptı. Kelamı ve müziği Dalkılıç’a, aranjesi Alper Aytekin’e ilişkin olan müziğin klip direktörlüğünü ise Yusuf Akbel üstlendi. Eser, Gig Music etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı.

Dünya prömiyeri İzlanda’da

Fadik Sevin Atasoy’un yazıp yönettiği kısa sineması ‘Jülyet’in Yolculuğu’, dünya prömiyerini bugün İzlanda’da yapacak. Proje, geçtiğimiz günlerde Reykjavik Bayan Sinemaları Festivali’ne seçildi. Atasoy, üretimde oyuncak bir bebek üzerinden, çağdaş bir masal anlatıyor.

‘Instagram’dan tanıştık’

Melis Sütşurup, eşi Mustafa Sandal’ın katıldığı programa, müzikçinin oğlu Yaman’la sürpriz yaparak katıldı. Instagram’dan tanıştıklarını söyleyen sosyetik isim, “Evime çalışmak için bir bayan geldi. Referans istedim, Mustafa Sandal’ın ismini verdi. Rahatsız olur diye aramadım. Instagram’dan bildiri attım. Yalnız olduğumu anlayınca, ‘Bu fotoğraftaki gözler hakikaten senin gözlerin mi’ demişti” diyerek, anlattı.

Afişi yayınlandı

Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Gonca Vuslateri, Erkan Can, Beğenilen Seda Altuner, Timur Acar ve Şükran Ovalı’nın başrolünü paylaştığı ‘Cenazemiz Var’ sinemasının afişi yayınladı. 10 Şubat’ta vizyona girecek projenin görseli, toplumsal medyada ses getirdi.

Yüzler gülüyor

Turizm dünyasının önde gelen isimlerinden Hayri Yazıcı’nın uzun süren rahatsızlığının akabinde tekrar eski sıhhatine kavuşması aile ve dost toplulukta büyük memnunluk yarattı. İş insanı Hayri Yazıcı’ya her fırsatta düşkünlüğü ile tanınan kızı Bahar Şer ise, hüzünlü günleri ardında bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

‘Kızımla gurur duyuyorum’

Kanserli hastaların uygunlaşması ve tedavileri için harcayan Türk Kanser Derneği Lideri Burak Duruman için var ise yoksa kızı Ebru Duruman. Bir yıla yakın bir vakittir Cenevre’de yaşayan ve sanatsal faaliyetlerini ve sırı dışı çalışmalarını burada sürdüren genç sanatkara baba Duruman, evvelki gün sürpriz yaptı. Atölyesinde son çalışmalarını hayranlıkla nazarann Duruman, “Kızımla gurur duyuyorum” diyor.

Bora Bora esintisi

Pırıl pırıl denizi, sıcak kumları ve kızgın güneşiyle eşsiz tatil cenneti Bora Bora’da kusursuz bir tatil yapan ayrılmaz dostlar, eğlenceli vakit geçirdi. İstanbul cemiyet hayatının önde gelen renkli simalarından Fulya-Haluk Nayman, Figen Kıral, Fatih Kıral, Ömer- Aslıhan Abacı, İpek Başeğmez ve eşi Volkan Başeğmez, Ceylan Çuhadaroğlu ve eşi Nejat Çuhadaroğlu, dönüş seyahatinde tatil uzunluğu çektikleri renkli kareleri dostlarıyla paylaştı.