Kısa Kısa Cadde

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İsyan etti

Elizabeth Hurley, Heathrow Havalimanı’nda mağdur olan yolcular içindeydı. Oyuncu, British Airways’te yaşanan yazılımsal sorun niçiniyle kabus dolu saatler yaşadı. Toplumsal medyadan isyan eden Hurley, “Yemek, su ve otel yok. harika bir hizmet! 12 saattir durum bu” tabirlerini kullandı.

İşte Fate

Belçim Alım, çekimleri Mersin’de devam eden ‘Roza’ sinemasında, Fate karakteriyle setteki yerini aldı. Oyuncunun parmaklarındaki dövmeler ve sürmeli gözleri dikkat çekti. Projede Alım, başrolleri Fikret Kuşkan, Bahar Şahin ve Burak Sevinç’le paylaşıyor.

‘Hayallerimin peşinden gittim’

Sefo, Doritos’un ‘Gerçek Sen’ toplumsal sorumluluk projesi kapsamında Harbiye Klein’da sahne aldı. Müzikçi, “Genellikle bundan evvelki nesil, bir daha sonraki nesli kendi bedellerine, yaklaşımlarına bakılırsa biçimlendirmeye çalışıyor. Vaktinde bana da ‘Müziği bırak uğraşma, bir işe gir çalış, bu biçimde giyinme’ dediler. Ve daha neler neler… Ben bunları dinlemedim. Gençtim, hayallerimin peşinden gittim” dedi.

Afişi yayınlandı

İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın yer aldığı ‘49’ sinemasının afişi yayınlandı. 20 Ocak’ta vizyona girecek projenin direktörlüğünü, Hakan İnan’ın üstlendi. Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı imal, DEAŞ’a esir düşen 49 Türk vatandaşının kurtarıldığı operasyonu ve perde ardını anlatıyor.

Üçüncü tekli

Funda Bozkurt, üçüncü teklisi ‘Bir Bilen var ise’yı çıkardı. Kelamı ve müziği müzikçiye ilişkin yapıtın düzenleme, miks ve mastering’ini Armin üstlendi. Famu İmal etiketiyle çıkan kesimin klibi ise Fatih Kurut direktörlüğünde çekildi.

Eğlenceli gece

Serkan Kaya ve Rober Hatemo, Sevim Alan Hoşluk Merkezleri’nin gecesinde sahne aldı. Kozyatağı Hilton ‘da gerçekleşen gecede cümbüş dolu anlar yaşandı.

İyi ki doğdun!

Dost canlısı Betül Artam, evvelki gün arkadaşı Zerrin Arbaş’ın yeni yaşına girişini Bahçeköy’deki konutunda verdiği özel davetle kutladı. Prof. Dr.İlber Ortaylı ve Metin Uca’nın de katıldığı gecede, eğlenceli sohbetlerle keyifli anlar yaşandı.

Pijama partisi

Aile bağlarına epeyce kıymet veren Candan Varnalı, Kemer’deki konutunda ailesiyle bir arada yeni yılı erken karşıladı. her insanın bir örnek pijama giydiği ‘pijama partisi’nde kahkahalar eksik olmadı. Aile, kahvaltı öncesi memnun anlarını toplumsal medyadan dostlarıyla paylaştı.

Ortakların mutluluğu

Yarattıkları Haremlique İstanbul ve Selamlique Turkishik Coffee markasıyla muvaffakiyetten muvaffakiyetle koşan iki ortak Caroline Koç ve Banu Yentür, evvelki gün mağazalarında yeni yıl daveti verdi. Alışverişin de yapıldığı günde ortakların mutluluğuna diyecek yoktu.

Yılbaşı şenliği

Dört başarılı iş bayanı tarafınca kurulan Brandroof, Adana’da girişimcileri yılbaşı alışveriş şenliğinde buluşturdu. Züleyha Körbulak, Ebru Dinç Sarı, Gülümsün Adalı Özelköse ve Funda Hamed’in tertibiyle Sheraton Grand Adana Hotel’de gerçekleşen aktiflikte davetliler markaların dizaynlarına ilgi gösterdi.

Eğlenceli gece

Ünlü dizayncı Mirela Cerica, Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu ‘A Hot Date Night’ konseptiyle, Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenen epeyce özel bir partiyle tanıttı. Tasarımcının büyük ilgi goren ve siyah elbiselerin tartıda olduğu koleksiyonunda bej satenler ve zebra desenler de yer alıyor. Özel gecede setin başına Patmos’un ünlü DJ’lerinden Licht geçti.

Renkli festival

Jade&Brands tertibiyle Christmas Winterland, Beykent’in girişinde konut, ofis ve alışveriş merkezi konseptli First Avenue’da başladı. Aktiflik, kozmetikten dokumacılığa, ikramlık eşyadan dekorasyona kadar bir hayli farklı konsepte eserler tasarlayan girişimcilerin yeni kreasyonları ziyaretçisiyle buluşturuyor. Şenlik, 3 Ocak 2023’e kadar devam edecek.

Seti zombiler bastı!

‘Kutsal Damacana’ serisinin son sineması ‘Kutsal Damacana 4’ün setini zombiler bastı! Sahneler için sete gelen dört kişilik makyaj grubu 20 oyuncuyu, 12 saatte çekimlere hazırladı. Üretimin başrol oyuncusu Şafak Sezer de, düşmanlarıyla objektiflere poz verdi. Yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği, Poll Films etiketli proje, 20 Ocak 2023’te vizyona girecek.

Ders niteliğinde sözler

Betül Demir, evvelki akşam İstanbul Boaz Live’da hayranlarının karşısına çıktı. Uyandığında,
“Acaba hangi kentteyim?” diye kendisine sorduğunu anlatan müzikçi, “Çok ağır programımız. Lakin kendimi yorgun hissettiğimde aklıma pandemi periyodu geliyor ve ‘Haydi Betül!’ diyorum. Burada yalnızca beni dinlemeyeceksiniz. Bu harika orkestranın mükemmelliğine şahitlik edeceksiniz” diyerek, sevenlerinin takdirini kazandı.