Kısa Kısa Cadde

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tokyo’dan sevgilerle

İstanbul cemiyet hayatının renkli temsilcilerinden Feryal Gülman, bu sefer tatil rotasını Uzak Doğu’ya çevirip Japonya’ya gitti. Tüm gün Tokyo’nın altına üstüne getirip tarihi turistik yerleri gezmenin yanı sıra, lezzet tecrübesi de yaşayan Gülman, Japon çay sanatı deneyimlemeyi de ihmel etmedi. Geleneklere uygun olup kimona giyen ve bu çay seremonisini kimonolu fotoğrafları ortasında toplumsal medya hesabından paylaşan Gülman’ın gezisi tüm süratiyle sürüyor.

Türk kahvesi seramonisi

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, bir aktiflikte buluştu. Gastronomi muharriri ve kahve danışmanı Cenk Girginol’un sunumuyla Çubuklu Cafe Crown’da gerçekleşen tertipte, konuklar hem kahve tadımı yaptı tıpkı vakitte keyifli anlar yaşadı. Davetlilere Türk kahvesinin kıymetini, pişirilirken gerekli hakikat adımlarını anlatan müellif, bunun yalnızca bir içecek olmadığını söylemiş oldu.

Dua’nın yeni aşkı

Dua Lipa ile Jack Harlow’un aşk yaşadığı tez edildi. Daha evvel müzik alışverişi yaptığı bilinen ikilinin bir müddetdir yakın bir bağlantı ortasında olduğu konuşulanlar içinde… Kısa bir süre evvel bir davette birlikte görüntülenen ikiliden Harlow, Dua Lipa’ya bir müzik yazmıştı.

Sevenleriyle dertleşti

Sıla Gençoğlu, Kerki Solfej tertibiyle İstanbul’da bir AVM’de konser verdi. İki hafta evvel babası Şükrü Gençoğlu’nun vefat etmesiyle sarsılan sanatçı, “yaşamın akışında bir sürü şey yaşıyoruz. Sahnede ortamızda kurduğumuz bağ, büsbütün sizinle bu hisleri paylaşmak, bölüşmek ve birbirimizden yük almak üstüne. Dertleşeceğimiz ve güleceğimiz şahane bir akşam olmasını diliyorum” dedi.

‘Zorlandığımı hatırlamıyorum’

Üç ay evvel kızı Jan Asya’yı kucağına alan Gupse Özay, bebek bakımının zorluklarını Instagram’dan paylaştığı video’yla ti’ye aldı. Göz altını boyayan oyuncu, “Yorgunluğu var fakat nasıl diyeyim… bu biçimde tatlı bir yorgunluk. Şirin, minik bir yorgunluk. O denli makyaj yapamıyor, bakımsız geziyor… O denli bir şey yok yani. Ben hiç o denli zorlandığımı falan hatırlamıyorum açıkçası. Benim için keyifli geçti” dedi.

Prestijli dev kadro!

Mahsun Kırmızıgül’ün yeni sineması ‘Prestij Meselesi’, 3 Şubat’ta vizyona girecek. Ali Sürmeli, Zafer Ergin, Erdal Özyağcılar, Melek Baykal, Meral Çetinkaya, Erkan Petekkaya, Murat Han ve Nursel Köse’nin takımında olduğu sinema, İtibar Müzik ailesinin doğuşu ve yükselişini anlatıyor.

Yeni program

Işın Görmüş, yeni projesi YouTube programı ile dijital medyanın en nitelikli sohbet programlarından birini hayata geçirdi. Gazeteci, Süha Derbent ve Emin Çapa’nın konuk olduğu programda bu hafta web dizayncısı ve kitapsever Eylül Görmüş’ü ağırladı. Üretimde her hafta ilham veren isimler, izleyicilerle buluşacak.