Kısa Kısa Cadde

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Çabuk tüketiliyor’

Tuğba Yurt, Kıbrıs’ta konser verdi. Müzik bölümünü pahalandıran müzikçi, “Güzel işler çıkıyor fakat dijital çağdayız ve her şey çabuk tüketiliyor. Çok müzik yapılıyor ve bu kalabalıkta düzgün olanı seçmek zorlaşıyor. Müzikçi olmayanlar da bu vakitte modül çıkarıyor. Bu da yeni çıkan müzikçiler için işi zorlaştırıyor” dedi.

Eve kapandı

Çağla Şıkel, Influenza virüsü kaptığını Instagram’dan duyurdu. Çocukları Kuzey ve Uzay’dan virüsü kaptığını söyleyen model, maskeli karesini yayınlayıp, “Hangi anne yavrusuna bakarken hastalanmazki… Aman dikkat! Kovid- 19’a benzemiyor” dedi. Konuta kapanan Şıkel, “Yanıma kimseyi almamaya çalışıyorum zira inanılmaz bulaşıcı lakin köpeğim beni asla yalnız bırakmıyor, delireceğim” dedi.

Katar’da Spacey ile buluştu

Burak Özçivit, Adelali Binali’nin davetlisi olarak gittiği Katar’da dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Kevin Spacey ile bir ortaya geldi. İkili, Dünya Kupası’ndaki Fransa-İngiltere maçını izlemedilk evvel Binali’nin ofisinde buluşup, ayaküstü sohbet etti. Özçivit, çektirmiş olduğu kareleri Instagram’dan yayınladı.

‘Vicdansızlar’

Özge Ulusoy, babasının cenazesine makyajla gittiği eleştirierine Instagram’dan ateş püskürdü. Model, “Babamı morgdan aldığım sabah elimde olan ojeyle, yüzükle ve askeri merasimde dudaklarımı ısırarak kanattığım için makyajlı olmakla suçlanmışım. Sizi vicdansızlar. Allah’tan korkun biraz” diyerek, ateş püskürdü. Ulusoy, bir takipçisinin, “Botokslarınız yüzünden ağlayamadınız” yanıtına, “Şöyle bir insan müsveddesi var” diyerek, sevenlerinden spamlamasını istedi

İki farklı nesil

Selçuk Formül ve Kubilay Aka, 6 Ocak’ta vizyona girecek ‘Sevda Mecburi İstikamet’ sinemasında birebir karakterin farklı devirlerini canlandıracak. Aka, projede Yöntem’in gençlik senelerına hayat verecek. Yeşilçam’ın yıldızı Selim Erensoylu karakterinin 70’li senelerdan günümüze uzanan seyahatinde iki oyuncu da performanslarıyla göz dolduracak.

Rüya üzere gece

Digital Out Of Home’un öncü markası Pannofect, Yerebatan Sarnıcı’nda reklam, iş, sanat ve medya dünyasından iştirakçilerle bir ortaya geldi. 25 yılı aşkın müddetle Açık Hava Reklamcılığı’nın öncü ve inovatif markası Pannofect’in Kurucusu ve Lideri Salih Subaşı, gecede konuklara konut sahipliği yaptı. Memnun Ulusoy’un sunumu, Trioostage ve Gece Yolcuları’nın mükemmel performansıyla gerçekleşen geceye, bir hayli davetli katıldı.

Duvarlar ve Ötesi

Mardin’de Sakıp Sabancı’nın vasiyeti üzerine Sabancı Vakfı tarafınca restore edilerek müze ve sanat galerisine dönüştürülen Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi-Dilek Sabancı Galerisi, Duvarlar ve Ötesi standıyla, Mardin Valisi ve protokolünün de iştirakiyle ziyarete açıldı. Dilek Sabancı, açılış merasiminde şöyleki konuştu: “Medeniyetlerin doğduğu Mezopotamya topraklarının kadim kenti Mardin ile bu sergiyi buluşturmaktan dolayı fazlaca memnunuz.”

Hedef yurt dışı

Uzun yıllar yaşadığı İngiltere’de oyunculuk eğitimi aldıktan daha sonra Türkiye’ye dönerek birfazlaca projede yer alan His Mercan, gayelerinden bahsetti. Oyuncu, “Yer aldığım üç sinema dijitalde gösterimde… Dördüncüsü de montaj etabında yayına hazırlanıyor. Sinemaların yanında maksadım ülkemizde ve yurt haricinde, dijital ve major kanallarda dizilerde de yer almak” dedi.

‘DEPRESYONDAYIM’

Bu ortalar depresyonda olduğunu söyleyen Seçil Gür, “Spora ve tabiata yöneldim. Biraz kendimi güzelleştireyim yeni projeler olacak” dedi.

Seçil Gür, Old Hammam’da izleyici karşısına çıktı. “Bu ortalar depresyondayım” diyen müzikçi, “Spora ve tabiata yöneldim. Biraz kendimi güzelleştireyim, bu biçimde yeni projeler olacak” dedi. Fazıl Say’ın eşi Ece Dağıstan’la el ele adliyeye giderek boşanması hakkında ise Gür, “Keşke ayrılıklar berbat olmasa lakin hangi ayrılık âlâ ki? Bu duruma Fazıl Say ve ayrıldığı eşi inanılmaz hoş bir örnek oldu. Ben yapabilir miydim bilmiyorum. Ben de ayrılıklarımda biraz vakit geçtikten daha sonra arkadaş kalabiliyorum. Zira niye ayrıldığımı unutuyorum. Hiç kinci bir imal yok” dedi.

Yeğene destek

Türk futbol efsanesi Tanju Çolak, yeğeni Belin Çolak’ın yeni müziği ‘Hasret’in klibinde oynayarak dayanak verdi. Zeki Sincar Production etiketiyle piyasaya çıkan slow müziğe Buğra Kekik idaresinde Beykoz’da klip çekildi. Amca-yeğeni buluşturan renkli klip tüm dijitaller platformlarda görücüye çıktı.

Hakan’ı ziyaret etti

Kovid-19’a yakalanmasından dolayı yaklaşık bir ay ağır bakımda kalarak ömür müjadesi veren Killa Hakan lakaplı Hakan Durmuş’un son fotoğrafı ortaya çıktı. Almanya’nın başşehri Berlin’de bulunan Sefo, orada yaşayan meslektaşını ziyaret etti. Sefo, sıhhat durumunun düzgün olduğu görülen rap’çiyle karesini Instagram’dan paylaştı.

Gazapizm sürprizi

Melike Şahin, Atlantis İmal Kış Konserleri serisinde Bostancı Şov Merkezi’nde iki gün üst üste sahne aldı. Müzikçi, cumartesi günkü konserinde hayranlarına sürpriz yaptı. Şahin, son periyotta ‘Olur mu?’ müziğinde düet yaptığı Gazapizm ile izleyenlerin karşısına çıkıp, yapıtı seslendirdi.