Kısa Kısa Cadde

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ata’ya teşekkür

Betül Demir, Sultanbeyli’nde izleyici karşısına çıktı. ‘hanımın Gücü Var’ etkinliğinde sahne alan müzikçi, “Türk hanımına dünya bayanlarından evvel seçme ve seçilme hakkı veren, bizleri toplumsal ve kültürel hayatın ortasında en temel özne haline getiren ve ayrıcalıklı kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hürmet ve rahmetle anıyor, anısı önünde hürmetle eğiliyorum” dedi.

İlk göz ağrısı

Cenk Eren, yeni yapıtı ‘Anlamazsınız Sevdadan’ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Mesleğinde birinci sefer kelamı ve müziği kendisine ait bir kesime imza atan müzikçi, “İlişkilerin her vakit iki insan içinde yaşandığına inanan biriyim. Maalesef günümüzde her aşık olana ve her sevgiyi arayana anlamsız bir endişe ve mutsuzluk aşılamaları beni fazlaca etkiledi” dedi.

‘Hayal kırıklığına uğratmaz’

Kalben, ‘Can Şengün ile Sıkı Fıkı’ programına konuk oldu. “Müzik benim için biricik bir şey, zira seni hayal kırıklığına uğratmaz” diyen müzikçi, “Dünyanın en makus yapıtını de dinlesen ortasında seni keyifli edecek, güzeline gidebilecek bir şey bulabilirsin. O yüzden katı eleştirilmesine, müzik yapan insanların yerilmesine hiç dayanamıyorum” dedi.

Duman coşkusu

Ozbi ve Duman, Kerkisolfej tertibi ve +1 ana sponsorluğunda Eskişehir Anemon Otel’de düzenlenen Cityfest’te sahne aldı. Bir an olsun dinleyenlerini hareketsiz bırakmayan Duman kümesi, aralıksız biçimde söylemiş olduği müziklerle heyecanı ve nabızları tepede tuttu.

Fragmanı yayınlandı

Selçuk Prosedür, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu’nun yer aldığı ‘Sevda Mecburi İstikamet’ sinemasının fragmanı yayınlandı. Manzaralar yayınlandığı andan itibaren toplumsal medyanın en çok konuşulanları ortasına girdi. Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği proje, 6 Ocak’ta vizyona girecek.

Yoğun ilgi

Vizyona giren ‘Çakallarla Dans 6’ grubu, Bursa’ya gitti. Oyuncular Şevket Çoruh, Mine Kılıç, Ebru Cündübeyoğlu ile senarist Ali Tanrıverdi ve direktör Murat Şeker’in katıldığı aktifliğe, seyirciler ağır ilgi gösterdi. Gösterim daha sonrası dakikalarca alkışlanan sinema grubu, katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Hayali babasıyla düet

İdo Tatlıses, Ataşehir Watergarden’daki Endoff’da sahne aldı. Geçtiğimiz hafta babası İbrahim Tatlıses’in yapıtı ‘Mavişim’ bir daha yorumlayan müzikçi, “İnşallah yakın bir vakitte da babamla bir düet yaparız. En büyük hayallerimden biri bu” diye konuştu.

Sevenleriyle buluştu

Haktan, Luvia Yeşilköy’de hayranlarıyla buluştu. kuvvetli yorumuyla dikkat çeken müzikçi, konser boyunca hayranlarını hem hüzünlendirip tıpkı vakitte eğlendirdi.

Yıldızların portreleriyle

Hollywood starlarının ve modellerin senelerca portrelerini çeken Stephen Wayda, Türkiye’deki birinci şahsi standını ‘Hollywood Starları İstanbul’da’ temasıyla sanatseverle buluşturacak. Afişte ABD’li aktör Micheal Richards ile fotoğrafını kullanan Wayda’nın standı, 16-25 Aralık tarihleri içinde Ataşehir Pickhobi Galeri’de gezilebilecek.

İddialı tekli

Dila Uzun’un ‘Sabahlara Kadar’ isimli teklisi, Noah Entertainment etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Müzikçinin kendi imzasını taşıyan ve Doğu-Batı sentezinin buluştuğu yapıtının düzenlemesini İlkay Şencan, klibinin direktörlüğünü ise Alişan Günay Yıldırım üstlendi.

Dostlara özel davet

New York’ta Pace University iş iktisadı kısmından mezun olduktan daha sonra masterini pazarlama üzerine tamamlayan Tuana Hayfavi, kendi markası Thara Concept’i kurdu. Markanın günlük hayatta severek kullanılabilen sürdürülebilir, vegan gereçler ile kaliteli kumaşlardan üretilen sade, lüks ve rahatlığı buluşturan vakitsiz kıyafetleri, Sunset’te görkemli bir davetle tanıtıldı. Aktifliğe sanat, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Bol Kahkahalı sohbet

Sofitel İstanbul Taksim İstanbul Güldürü Festivali’nin 5’inci yılında en özel projelerden birine konut sahipliği yaptı. Bir Demet Muhabbet isimli gösterisinde çocukluğunda konut halkına yaptığı şovlardan başlayarak hayat seyahatini paylaşan Demet Akbağ , bol kahkahalı, bol maceralı eşsiz anılarla dolu interaktif bir şova imza attı.

Korku dolu anlar

Estesante Clinic’in sahibi Şebnem Demir, iş görüşmeleri için Bulgaristan Sofya’ya gitti. İş beşerinin, Türkan Tatyana Türker’in lideri olduğu derneğin otoparkında aracı çalındı. Demir başına gelenleri şöyleki anlattı: “Korku sineması üzere günler geçirdim. Benim ne maddi ziyanımı geri alma bahtım var ne de yaşadığım kâbus dolu günleri… Yaşadıklarımı paylaşmamın tek niçini öbür iş insanlarının mağduriyetini önlemek” dedi.

İş beşerinin, uzun uğraşlar sonunda aracı bulundu.

Betül Mardin 95 oldu!

Halkla bağlar denince birinci akla gelen isim olan Betül Mardin’in, evvelki gün Nişantaşı Teşvikiye Palas’taki meskeni, tam manasıyla bayram yerine döndü. Eski eşi Haldun Dormen, oğlu Ömer, kızı Ayşe, gelinler, damatlar ve torunlarla herkes ‘tatlı Betüş’lerinin yeni bir yaşına girmesinin memnunluğunu bir ortada yaşadı. 95 yaşına giren Betül Mardin’e Milliyet Cadde Ailesi olarak biz de sağlıklı memnun yıllar diliyoruz.