Kısa Kısa Cadde

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Altın kadın!

Bella Hadid, evvelki akşam New York’ta düzenlenen Golden Hearts Ödül Töreni’ne katıldı. Annesi Yolanda Hadid’in kendisine eşlik ettiği 26 yaşındaki muhteşem model, Michael Kors imzalı pırıltılı elbisesiyle göz kamaştırdı.

‘Metro daha insani’

Aleyna Tilki, son periyotta tartışma konusu olan taksicilerle ilgili yansısını toplumsal medyadan lisana getirdi. Önünden boş taksi geçmesine karşın hiç birinin durmaması üzerine müzikçi, “Taksicilerin büyük bir kısmına yazıklar olsun. Bu saatten daha sonra taksi kullanmak hayatımın kusuru olur. Arkadaşlar aklınız var ise taksi kullanmayın! Metro kullanın, daha insani” dedi.

Yaratıcı fikirler

Gate 27, farklı ülke ve disiplinlerden sanatkarları konuk etmeye devam ediyor. Gate 27 kurucusu Melisa Tapan mesken sahipliğinde Yeniköy konuk sanatçı meskeninde düzenlenen aktifliğe sanat dünyasından isimler katıldı. Tertipte Bilal Yilmaz ve Lydia Chatziiakovou, küratörlüğünü yaptıkları Yaratıcı Zanaat Konaklama programı tanıtıldı. Programının birinci konuk sanatkarı Mahzaib Baloch ile bölge zanaatkârlarının iş birliği ile ortaya çıkardıkları Ro-Thog isimli eser birinci sefer sergilendi.

Okurlarıyla buluştu

Modülistanbul’un ortağı Nilgün Çolak, Artemis Yayınları’ndan çıkan üçüncü kitabı ‘Sen de Başarabilirsin’in imza gününde okurlarıyla buluştu. Çolak’ın iş dünyasındaki şahsi tecrübelerinden yola çıkarak kaleme aldığı kitapta; tüm zorluklara karşı hayat yolunda inançla ve inançla pes etmeden muvaffakiyete ulaşmanın yol haritasını sunuluyor.

Güzelleştiren tanıtım

Kozmetik kesiminin dikkat çeken markası Note Cosmetique, eser gamına Collagen Concealer ve Hydrating Serum Fondöten olmak üzere iki yeni eser ekledi. Marka yeni mamüllerinin lansmanını Bebeköy Momo’da düzenlenen görkemli bir davetle gerçekleştirdi. Markanın Pazarlama Müdürü Şebnem Diramca mesken sahipliğinde gerçekleştirilen aktifliğe iş, sanat ve cemiyet dünyasından biroldukça ünlü isim katıldı.

Anlamlı proje

Fairmont Quasar Istanbul, Hayata Sarıl Lokantası’nda, elde edilen tüm gelirin evsiz dostlarımıza dayanak olmak emeliyle kullanıldığı özel bir şef yemeği düzenledi. Hayata Sarıl Derneği Kurucusu Ayşe Tükrükçü ve Fairmont Quasar Istanbul’un Genel Müdürü Nicolas Kipper’ın mesken sahipliğinde düzenlenen, manalı projeye Ertuğrul İlkay Postoğlu, Aslı Samat ve İpek Dağıstanlı üzere isimler dayanak verdi.

Nicolas Kipper, Efe Anıl Çetin, Kemal Can Yurttaş, Ayse Tükrükçü, Ercan Yamantürk, Feray Aydoğdu

İlgi bakılırsan sergi

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafınca düzenlenen DYO Fotoğraf Mükafatları müsabakasının Seda Yörüker’in küratörlüğünde hazırlanan İstanbul standı, 22 Ekim’de Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak. Tabiat ve İnsan temasında yapıtları kabul eden yarış, bu yıl büyük ilgi gördü.

Eğitim yolunda büyük imza

Uluslararası Öğrenci Vakfı (ISF) Türk öğrencileri yurt haricinde itibarlı üniversitelere taşıyacak. Horizon Eğitim Kümesi İdare Heyeti ve Memleketler arası Öğrenci Derneği Lideri Mehmet Gültekin, The Steele Family Foundation Vakfı Lideri Michael Steele ile Wise Burs programı çerçevesinde düşük gelirli öğrencilerin eğitimi için ortak burs fonu oluşturmak ismine protokol imzaladı.

Aileden sürpriz

Moda dünyasında muvaffakiyetten muvaffakiyete koşan ve çalışmalarını Londra’da sürdüren Deniz Berdan ve kızı Begüm, ağır iş tempoları içinde oğlu Can ile eşi Haluk Berdan’ın doğumu günü kutladı. Aile, bir ortaya gelmenin memnunluğunu yaşadı.

‘Dili Ballım’ düeti

İpek Demir, kelamı ve müziği kendisine ilişkin olan ‘Dili Ballım’ müziğinde sevilen sanatçı Bülent Serttaş’la düet yaptı. İkili, direktörlüğünü Teoman Topcu’nun üstlendiği klibin çekimlerinde bir ortaya geldi.

Hem yazdı hem söylemiş oldu

Lerzan Keyifli, kelamı ve müziği kendisine, düzenlemesi Caner Tepecik’e ilişkin ‘Kusura Bakma’ modülünü cuma günü çıkaracak. Müzikçi, “Terk ettiğim biri, beni meczup üzere ararken telefonu açmayıp bu şarkıyı yazdım” dedi. Fırat Odabaşı objektifine poz veren Keyifli, çekimde giydiği elbiseleri de kendi tasarladı.

Yılın mentoru

Lordların koçu lakaplı Master Certified Coach Fatih Elibol, Forbes tarafınca ‘Yılın Mentor ve Performans Koçu’ seçilen birinci Türk oldu. Elibol’un mecmuada koçluk ve mentorluk üzerine makaleleri yayınlanacak ve kitabı da önerilecek.

Kadın dayanışması

Tuğba Özay, İş insanı Tülay Kırmızı’nın Topkapı Cevizlibağ’da açtığı Kuşağım Güngen Hoşluk Kozmetik Danışmanlık Merkezi’nin açılışına katıldı. Sahnede “Kadına şiddete hayır!” diye bağıran model, tüm dünyada yayılan bayan özgürlüğü için de saçını kesti.

Tek vücutta iki kişi

Jekyll&Hyde Müzikali, Antre Production üretimiyle çarpıcı bir yapım ve takım ile 23 Ekim’de “Perde” diyecek. Başrol Hayko Cepkin, Dr. Jekyll ve Mr. Hyde olacak.