Kim Kardashian kural bozdu! Pete Davidson’la birinci fotoğraf

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden Kim Kardashian, ismini ‘Ye’ olarak değiştiren ve artık o denli anılmak istediğini açıklayan rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini sonlandırmıştı.

RESMEN BOŞANDILAR
Evlilik kontratına bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart’ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian’ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West’in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise çabucak hemen netleşmemişti.

Geçtiğimiz günlerde alakası hakkında konuşan 41 yaşındaki Kim Kardashian, “Ben katiyen bağlantı insanıyım. Açıkçası bu ilgi için vakit ayırmak istiyorum lakin fazlaca keyifli, şad ve huzur ortasında olmak hayli hoş bir duygu” tabirlerini kullanmıştı.

AŞIKLARDAN BİRİNCİ FOTOĞRAF
Bu kelamların akabinde Kardashian, West’ten boşandıktan daha sonra birlikte olduğu sevgilisi komedyen Pete Davidson’la aşkını toplumsal medyaya taşıdı. Geçtiğimiz ay mahkeme tarafınca resmen bekar ilan edilen Kim Kardashian, sevgilisiyle objektif karşısına geçti.

Davidson’la çıktığı akşam yemeğinde pozlar veren ünlü yıldız, o kareleri de yaklaşık 300 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Sevinçli halleriyle dikkat çeken ikiliden Kardashian, Pete Davidson’la fotoğraflarını, “Gece atıştırmalığı…” notuyla paylaştı.

Memnunluğunu gözler önüne seren Kim Kardashian’ın gönderisi 8 milyondan fazla beğeni ve biroldukca yorum aldı.

’14 ŞUBAT’TA KAMYON DOLUSU GÜL
Ünlü rapçi, ayrıyeten ’14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kardashian’a bir kamyonet dolusu kırmızı gül göndermişti. Daha evvel, “Tanrı, Kim ile bir daha bir ortaya gelmemi istiyor.” diyerek, ailesini geri istediğini söz eden Kanye West, 14 Şubat ikramını de Instagram’dan yayınlamıştı.

Ünlü isim, üzerinde, “Benim görüşüm çok açık ve berrak…” yazılı olan siyah bir kamyonetin kasasındaki yüzlerce gülün fotoğrafını toplumsal medyadan paylaşmıştı.

Kanye West, gönderisinde, “Bizim ilişimiz kamuya mal oldu zira biz tanınan insanlarız. Birtakım beşerler benim çılgın olduğumu düşünebilir lakin aşık olmak, çılgın olmak demektir ve ben ailem için çılgına dönmüş durumdayım.” tabirlerine yer vermişti.