Kate Winslet mirasa kondu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İngiliz milyarder Richard Branson’ın (71) geçen yıl vefat eden annesi Konuta Branson’ın mirasından bir sürpriz çıktı. Konuta Branson’ın İngiltere’deki 65 bin dolarlık (Yaklaşık 1 milyon TL) kıyı meskenini ve mirasının bir kısmını torunu Edward Abel Smith (44) ve onun eşi oyuncu Kate Winslet’e (46) bıraktığı öğrenildi.

Branson daha evvel yaptığı bir açıklamada oğlunun Karayipler’deki adasında 2011’de fırtına daha sonrası çıkan yangından kendisini kurtaran Winslet’e ömrünü borçlu olduğunu söylemişti.

Ünlü iş insanı Richard Branson’ın yeğeni olan Edward Abel Smith ile Kate Winslet 2012’de evlenmişti.

“ONU HAYATIMIN YARISI KADARDIR TANIYORUM”

Öte yandan geçtiğimiz senelerda Titanik sinemasındaki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile bir ortaya gelen Winslet, meslektaşıyla bir daha bir ortaya geldiğinde gözyaşlarına boğulduğunu itiraf etmişti. Buluşma anlarından bahseden Emmy ödüllü oyuncu, “Gözyaşlarına boğuldum. Onu ömrümün yarısı kadar müddettir tanıyorum!” demişti.

Yıldız oyuncu kelamlarına; “Ülkelerimizden ayrılamadık. Dünya çapındaki fazlaca fazla arkadaşlık üzere biz de Covid yüzünden birbirimizi özledik. O benim arkadaşım, hayli yakın arkadaşım. Ömür uzunluğu birbirimize bağlı olacağız” formunda devam etmişti.