Jessica May: Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum

Bilgin

Global Mod
Global Mod
15 yaşında modellik yapmaya başlayan, 2017-2018 yılları içinde yayınlanan ‘Yeni Gelin’ dizisiyle oyunculuğa adım atan, son olarak ‘Maria ile Mustafa’ dizisinde rol alan Jessica May, uzun müddettir beklediği hayaline kavuştu.

“RESMİ OLARAK TÜRK VATANDAŞI OLDUM”
17 Mart’ta Türkiye Cumhuriyeti kimliğine kavuşan 28 yaşındaki oyuncu, elinde evraklarla verdiği pozu Instagram hesabından yayınladı, “Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum” bildirisini yazdı.

Jessica May’in toplumsal medyada gündem olan paylaşımı binlerce beğeni alırken, sevenleri tebrik iletileri ve Türk bayrağı emojisi gönderdi.

“YOK O DENLİ BİR ŞEY!”
Sık sık ailesinin de yaşadığı memleketi Brezilya’ya giden Jessica May, Aralık 2021’de yaptığı açıklamada, “İnsanlar ‘Türk vatandaşı olmak’ kolay diye bir dedikodu çıkarmış, yok o denli bir şey. Dört yıldır müracaatım devam ediyor” biçiminde konuşmuştu.

Bağı hakkında konuştu Jessica May: Bizimkisi birinci görüşte aşk!Haberi Görüntüle

Hoş oyuncu, “Kaç sefer mülakata çağrıldım ancak beyhude. O yüzden bir yerde ‘Türk vatandaşı olmak fazlaca kolay’ diyen birisini görürseniz inanmayın. Eşim burada ve burası hakikaten benim ikinci vatanım. Verdiğim çabayı bırakmayacağım” tabirlerini kullanmıştı.

“KÖTÜ YORUMLARIN GELMESİ BENİ ÜZDÜ”
Oyuncu, evvelki gün City’s Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. May, iş toplantısı daha sonrası muhabirlerin sorularını cevapladı. Türk vatandaşlığını kazandığı için hayli keyifli olan Jessica May, “Çok memnunum. Hoş hisler yaşıyorum. Türk vatandaşı oldum diye toplumsal medyadan fazlaca makûs yorumların gelmesi beni üzdü. Çok şaşırdım berbat yorumlar yapılmasına. Saçma sapan ve kalp kırıcı yorumlar aldım. Sanırım bana bu makûs yorum yapanlar kendi ülkesini seven beşerler değil. Ben Türkiye’yi epey seviyorum, daima seveceğim. Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum” dedi.

“TÜRK İSİMLERİNİ ÇOK BEĞENİYORUM”
Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş’ta bulunan bir parkta sokak hayvanlarının karınlarını doyurup, kulübelerini onanırken görüntülenen May, “Türkçe isim kullanacak mısınız?” sorusuna, “Yok fakat Türk isimlerini epey beğeniyorum” cevabını vermişti.

Konuklarını ağırladıJessica May kestane pişirdi Haberi Görüntüle

“ÇOCUK İÇİN ERKEN”
Fotoğrafçı Hüseyin Kara’yla üç yıl evvel evlenen Jessica May, anne olmak için erken olduğunu söyleyerek, “Şu an her şeyimle işime odaklandım” demişti.