Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Milliyet.com.tr
Ekim 2019’da ABD’deki Rhode Adası’nda ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı saklı bir düğünle evlendiği sanat galerisi işletmecisi Cooke Maroney ile keyifli bir beraberlik sürdüren oyuncu Jennifer Lawrence, birinci bebeğini şubat ayında dünyaya getirmişti. Lawrence, daha evvel verdiği bir röportajda da çocuğunun özel ömrünü müdafaayı planladığını söylemişti.

ÜNLÜ BİLİM KURGU SİNEMASINDAKİ ROLÜNDEN PİŞMAN

Evlenip çocuk sahibi olduğu devirde mesleğine uzun bir süre orta veren ve yeni sineması ‘Causeway’ ile beyazperdeye dönmeye hazırlanan Jennifer Lawrence, en çok pişmanlık duyduğu rolünü de paylaşmıştı. Oscar ödüllü oyuncu, The New York Times’a verdiği röportajda; 2016 yılında rol aldığı ünlü bilim kurgu sinemasına dair itirafta bulunmuştu.

“ADELE BU ROLÜ ALMAMAMI SÖYLEDİ”

Chris Pratt ile başrollerini paylaştığı Passengers (Uzay Yolcuları) isimli sinemada rol alan yıldız, bu rolünden pişmanlık duyduğunu ve o periyot standartların kendisi için farklı bir düzeyde olduğunu belirtmişti.

32 yaşındaki oyuncu, yakın arkadaşı olan İngiliz müzikçi Adele’in de bu rolünü onaylamadığını söylemişti. Lawrence “Adele bu rolü almamamı söylemiş oldu. Uzay sinemaları yeni vampir sinemaları dedi bana. Onu dinlemeliydim” demişti.

“MÜTHİŞ BİR SORUMLULUKTU”

Tüm bunların akabinde Jennifer Lawrence, gişe rekorları kıran ‘Hunger Games’ (Açlık Oyunları) sinema serisindeki rolü için kilo vermesi tarafında baskı gördüğünü deklare etti. Başrol karakteri Katniss Everdeen’i canlandırdığında çabucak hemen 20 yaşında olan aktris, kilosunun ‘en büyük sohbet konusu’ olduğunu itiraf etti.

Bu büyük rolün ‘müthiş bir sorumluluk’ olduğunu paylaşan yıldız, şu tabirleri kullandı:

‘Hunger Games’ fevkalade bir sorumluluktu. Kitapların ünü fazlaca fazlaydı ve gaye kitlenin gençler olduğunu biliyordum. En büyük sohbetimizin, ‘Ne kadar kilo vereceksin?’ konusu üzerine olduğunu hatırlıyorum.

DİYET YAPMAMA KONUSUNDA GÜÇLÜ KALDI

Ancak Jennifer, kilo vermesi istikametinde baskı hissetmesine karşın, hem kendisi tıpkı vakitte genç hayranları için rol için diyet yapmama yaklaşımında kuvvetli kaldı.

DailyMail’de yer alan habere bakılırsa ünlü isim; “Genç olmam ve diyet yapamamamın yanı sıra, Katniss üzere giyinmek isteyecek tüm kızların belli bir kiloda olmadıkları için bunu yapamayacaklarını hissetmelerini ister miydim, bilmiyorum” diye ekledi.

Aynı isimli romanlardan uyarlanan seride Katniss karakteri, acımasız bir oyunda hayatta kalmaya çalışan, ömrünü açlık ortasında geçiren genç bir bayandı. Sinemanın yöneticileri, ünlü ismin buna uyması için zayıflaması gerektiğini öne sürüyordu.

“AÇKEN ÇALIŞAMAZSIN”

Öte yandan daha evvel de bahse değinen Lawrence, diyete karşı olduğunu açıkça lisana getirerek, “Bir rol için kendimi asla aç bırakmayacağım” açıklamasını yapmıştı:

Ben diyet yapmam. Antrenman yapıyorum! Lakin diyet yapmıyorum. Açken çalışamazsın, anlıyor musunuz?