Jennifer Grey’in burun estetiği pişmanlığı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Türkiye’de ‘İlk Aşk, Birinci Dans’ ismiyle gösterilen ve 1980’li senelerda tüm dünyada büyük ses getiren ‘Dirty Dancing’ sinemasının yıldızı Jennifer Grey, itiraflarıyla isminden kelam ettirdi. Out of the Corne isimli kitabında burnuna yaptırdığı estetik için pişman olduğunu anlatan ünlü isim, kendisini Hollywood’dan sürgün ettiğini söylemiş oldu.

“KENDİMİ HOLLYWOOD’DAN SÜRGÜN ETTİM”

Dirty Dancing sinemasının akabinde tekrar öylesine tesirli ve başarılı bir sinemada rol almayan Grey, kendisini Hollywood’dan sürgün ettiğini söyleyerek kitabında şu tabire yer verdi:

“Neyi yanlış yaptığımı, ‘krallıktan niye sürgün edildiğimi’ sorgulamak için hayli fazla güç harcadım.”

“BEN ARTIK BEN DEĞİLDİM”

Akabinde Jennifer Grey; 1990’lı senelerda, çabucak hemen mesleğinin başındayken yaptırdığı burun estetiğinden pişman olduğunu yıllar daha sonra itiraf etti.

62 yaşındaki oyuncu, yıllar daha sonra kaleme aldığı Out of the Corne isimli kitabında burun estetiği pişmanlığını, “Ben, artık ben değildim. Kimse beni tanımıyordu. Bir gecede kimliğimi de mesleğimi de kaybettim. Güya görünmez olmuştum” kelamlarıyla lisana getirdi.

“ANNEM ISRAR ETTİ”

3 Mayıs’ta okurla buluşacak olan anı kitabında Grey, “İlginç olan şu ki estetik benim tüm hayatım boyunca direndiğim bir şeydi ve annem daima burnumu yaptırmam gerektiğini söylüyordu” diye yazdı.

Artık hayatta olmayan oyuncu Patrick Swayze ile başrolleri paylaştığı 1987 imali Dirty Dancing ile şöhrete kavuşan ve dans sahneleriyle sinema tarihine geçen Grey, kitap tanıtımı için People mecmuasına verdiği röportajda, annesinin estetik ısrarlarına karşın direndiğini söyleyerek, “Yeterince uygundum. Bunu yapmak zorunda değildim. Hakikaten hissettiğim buydu. Gereğince güzeldim” dedi.

Grey, estetik ameliyatının kararı olarak, “Bir gecede kimliğimi ve mesleğimi kaybettim” tabirini kullandı.

Ameliyat olmadan evvel her insanın burnu hakkında yorum yaptığını fakat annesi oyuncu Jo Wilder’ın onu ameliyata ikna ettiğini ve bu sayede alacağı rollerde pürüzlerle karşılaşmayacağını dediğini belirtti.

“MCHAEL DOUGLAS BENİ TANIYAMADI”

Lakin ameliyat kararınun beklediğinden ağır olduğunu söyleyen Grey, yaşadığı bir olayı da şöyleki anlattı:

“Burun ameliyatı geçirdikten daha sonra bir sinema galasına gittim. Oyuncu arkadaşım Michael Douglas’ın bana bakışını görür görmez onun beni tanımadığını fark ettim. Douglas’ın, benim kim olduğum hakkında bir fikri yoktu. Zira ben epey farklı görünüyordum.”

Kitabında yazdığına nazaran, o sinema galası geçirdiği burun operasyonundan daha sonra toplum içine karıştığı birinci etkinlikti.

19 YIL daha sonra BOŞANDI

Jo Wilder ile Cabaret’in yıldızı Joel Grey’in kızı olan Jennifer Grey, ‘Avengers’ yıldızı Clark Gregg ile evliydi, çift 19 yıllık beraberliğin akabinde 2020’de boşandı.