İrem Helvacıoğlu: Artık olsa dava açardım!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Youtube’da yayınladığı müziğiyle şöhreti yakalayan Gökhan Türkmen, bugün internet üzerinden keşfedilmenin daha güç olduğunu belirterek, “Çok fazla seçenek var. Artık biraz daha üst düzeylerde bir şeyler aranıyor. Çıkış yapmak isteyen gençlerin fazlaca çalışması, biraz sabrını, sebatını göstermesi gerekiyor” dedi.

“SİNEMADA UYGUN BİR GRUPTA YER EDİNMEK İSTERİM”

Sinemayla ilgili hayalleri olduğunu lisana getiren 38 yaşındaki müzikçi, “Sinemayı epey seviyorum. Kendi yaptığımız bir şeyin ortasında olmak beni epey keyifli edebilir. Sinemada âlâ bir grubun ortasında bir yer edinmek isterim” tabirlerini kullandı.

“BEN ALBÜM ADAMIYIM”

Türkmen, niye single tercih ettiğiyle ilgili soruyu, “Ben albüm adamıyım. Albüm seviyorum lakin müzikler bir kıssayı tamamlıyorsa albüm yapıyorum. Tek tek çıktığı vakit single çıkarıyoruz. Zira benim için albümün bütün müziklerinin birbirini tamamlayan bir kıssası olmalı. Tek başına bir eser üzere düşünüyorum” halinde yanıtladı.

‘Mahşer’ isimli yeni single’ıyla epeyce düzgün reaksiyonlar aldığını söyleyen ünlü müzisyen, “Şarkı çıktıktan daha sonra, birinci konserimizden itibaren herkes daima bir ağızdan söylemeye başladı. Hoş gidiyor” formunda konuştu.

“MÜZİK ÖĞRETMENİ OLMAYI TERCİH EDERİM”

Öte yandan programın ‘Hızlı Sorular’ kısmında Gökhan Türkmen, tıraş olmaktansa her şeyi bırakıp müzik öğretmeni olmayı tercih edeceğini söylemiş oldu.

“bu biçimde BAŞIM YETMEDİ”

İrem Helvacıoğlu, bir keresinde sette koluna soğuk çay enjekte edildiğini ve vefattan döndüğünü anlattı. “daha sonra oyunculuğa niye devam ettin? ‘Ne kadar saçma bir sektör’ demedin mi?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Demedim lakin o dizide niye devam ettim, bilmiyorum. Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Artık olsa dava açardım da bu biçimde buna başım yetmedi.

“GENLER ANNEMDEN”

Şimdilerde TV8’de yayınlanan ‘Annenin Sırrıdır Çocuk’ dizisinde ‘Defne’ karakterine hayat veren 32 yaşındaki oyuncu, bir kozmetik markasından ‘En hoş saç ödülü’ aldığı hatırlatılınca, “Aldığımı öğrendiğimde hoşuma gitti doğal. Anneme teşekkür ettim, genler ondan geliyor” karşılığını verdi.