İrem Derici ve Cem Belevi’den ‘Bergen’ açıklaması! ‘Hâlâ şokundayım!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Cem Belevi ile aşk yaşayan İrem Derici, evvelki gece Nişantaşı City’s’de sinema çıkışı görüntülendi. Sevgilisiyle bir arada ‘Bergen’ sinemasını izleyen ünlü isim, “Arkadaşlar hala sinemanın tesiri altındayım, ağlamaktan gözlerim şişti. Gitmedilk evvel hakkını vermiş midir diye soru işareti vardı kafamda” dedi.

“YERİMDEN KALKAMADIM”
Derici, “Bravo vallahi vermiş Farah Zeynep Abdullah, o nasıl oynamaktır? Bayana hayran kaldım. Sinemanın sonundaki yazılar beni perişan etti. İnanın şu anda hala şokundayım, kendimi toparlayamadım. Dikkat etmişsinizdir, salondan en son biz çıktık. Yerimden kalkamadım” diye sözlerini kullandı.

“ŞOKUNU ATLATAMADIK”
Cem Belevi ise “Farah Zeynep bence kusursuz bir oyuncu. Apayrı bir his yaşattı bize. Erdal Beşikçioğlu’nu da ders olarak izledim. Bir insan makûs adamı bu kadar mükemmel mi oynar? Fakat sinemanın sonundaki o yazı bizi bitirdi. Hala onun şokunu atlatamadık” halinde konuştu.

İREM’DEN ‘EVLİLİK’ VE ‘ÇOCUK’ YANITI
İrem Derici, muhabirlerin “İrem Hanım bağlantınız epey âlâ. Aşıksınız da, pekala evlilik var mı?” sorusuna da cevap verdi. Müzikçi, “Şimdi biz bunu yaparız, siz bu sefer çocuk dersiniz. Onu da yaparız bu sefer ikinci çocuk dersiniz. Sizin anlayacağınız benim çocuk hasretim yok. Bakın bugün ne oldu, size anlatayım” dedi.

“Karı ben mi yağdırdım? Okulları ben mi tatil ettim? Konutunuzda oynayın yavrucuklar” diyerek spor salonunda başına geleni anlatan Derici, “Cıyak cıyak bağıran altı çocuk, bu ortada ben spordan nefret ediyorum. Kan ter ortasındayım. Orada o denli inanılmaz sesler çıkardılar ki, bir sinirlendim, ‘Çocuklar burası oyun parkı değil. Gidin aşağıda oynayın’ dedim. Yemin ediyorum saf günahsız gitti çocuklar. Sizin anlayacağınız, biz bu biçimde düzgünüz, Allah bozmasın” tabirlerini kullandı.

“ÇOK ÜZÜCÜ ALDATILDIM”
İrem Derici, yaz aylarında meslektaşı Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı tez edilmişti. Hususla alakalı bir açıklama yapmayan ikili, birkaç ay daha sonra bağını noktalama sonucu almıştı. İkili, birbirlerini toplumsal medya hesaplarından silmişti.

Bu yaşananların akabinde ‘İbo Show Yılbaşı Özel’e konuk olan İrem Derici, programdaki itirafıyla gündem olmuştu. Müzikçi, “3-4 ay evvel epey üzücü aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar” tabirlerini kullanmıştı.

Cem Belevi, İrem Derici’nin “aldatılma” açıklaması üzerine, “Özel ömrümle ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, hayli tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle, gücümle esasen ilgileniyorum. bu biçimde şeyleri konuşmayı sevmiyorum” demişti.

AŞKA İKİNCİ TALİH
Akabinde Belevi, ayrılıklarının 96’ncı gününde Derici’ye, 96 gül göndermişti. Güzel müzikçi, mevzuyla ilgili; “bu biçimde bir olayı yalanlamıyorum, barışmış olabiliriz. İrem dünya tatlısı birisi. En hoş gülleri hak ediyor bu işler kısmet barışmış olabiliriz” demişti. Belevi’nin bu atağının akabinde ikili, alakalarına ikinci bir baht vermişti.