Ireland Baldwin: Babamın eşinin kaç çocuk doğuracağı beni ilgilendirmez!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Rol aldığı ‘Rust’ sinemasının setinde imaj direktörü Halyna Hutchins’in vefatına, direktör Joel Souza’nın da faydalanmasına niye olduğu için gündeme gelen Alec Baldwin, son olarak da ailelerine katılacak sekizinci çocuk muştusuyla dikkatleri üzerine çekti.

Carmen (8), Rafael (6), Leonardo ( 5), Romeo (3), Eduardo (18 aylık) ve taşıyıcı anniçin dünyaya gelen Maria Lucia (13 aylık) isimlerinde altı çocuğu bulunan çift, sonbaharda yedinci çocuklarının dünyaya geleceğini deklare etti. İkili, “Bu sürprizden dolayı epey mutluyuz” demişti.

BALDWIN AİLESİ BÜYÜYOR
Bir görüntü paylaşan ve çocuklarının hamilelikle ilgili konuşmalarına yer veren Hilaria Baldwin, “Gördüğünüz üzere fazlaca heyecanlılar. Yeni bebeğimiz ömrümüzün parıltılı bir noktası. Sıkıntı vakit içinderın bir nimeti ve ikramı. Toplumsal medyadan uzak kaldığım müddet boyunca sizi özledim. Geri döndüm ve ‘hayat’ dediğimiz bu çetrefilli seyahate sizinle devam etmeyi dört gözle bekliyorum” sözlerini kullanmıştı.

Baldwin’in, ikinci eşi Hilaria Baldwin ile evliliğinden bir çocuk sahibi daha olacağı duyulduktan daha sonra da gözler hem ikili birebir vakitte oyuncunun eski eşi Kim Basinger’dan dünyaya gelen büyük kızı Ireland Baldwin’e çevrildi.

“BABAMIN HAYATI BENİ İLGİLENDİRMEZ”
Model, oyuncu ve senaryo müellifi olan 26 yaşındaki Baldwin, Instagram üzerinden bir canlı yayına katıldı. O sırada da kendisine babası Alec Baldwin ile 2012 yılında evlendiği eşi Hilaria’nın yedinci bebeklerini beklemesiyle ilgili sorular soruldu. Ireland Baldwin, o yayının akabinde da toplumsal medya hesabından uzun bir açıklama yaptı. Baldwin, babası ve eşinin kaç tane çocuk sahibi olacağının kendisini ilgilendirmediğini vurguladı.

“KIZGIN VE YORGUNUM”
Ireland Baldwin, “Buna nasıl başlayacağımı bilemiyorum…” diye yazdı. Kızgın ve yorgun olduğunu belirten Baldwin, aslında görüşlerini aktarmak için bir sözcüyle anlaşabileceğini belirtip bunun hayli gereksiz ve daha da değerlisi pahalı olduğunun altını çizdi.

“KENDİ İŞİME BAKIYORUM”
Ireland Baldwin, “Babam ve onun ailesiyle ilgili sayısız ileti alıyorum. Bu beni ilgilendirmez.” diye yazdı. Babasının ailesinin ne kadar büyüdüğüyle ilgilenmediğini belirtip “Umurumda değil.” diyen Baldwin, kendi ömrüne odaklandığını da vurguladı. Sinema dünyasının tanınmış bir ailesine mensup olan Ireland Baldwin, Oregon’da müzisyen sevgilisi Andre Allen Anjos ve altı köpeğiyle bir arada ailesinden bağımsız bir hayat sürdürdüğünü de satırlarına ekledi.

“Kendi işime bakıyorum” diyen Ireland Baldwin, insanların nasıl para kazandığı tarafındaki sorularına da karşılık verdi. Genç bayan buna da “modellik ve senaryo yazarlığı” yaptığını yazdı.