İkinci defa anne olan Burcu Kara: Düşünceli bir müddetç oldu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

42 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kara, 2016 yılında üretimci ve direktör Fırat Parlak ile nikah masasına oturmuştu. Hoş oyuncu, 2017’de Ali ismini verdiği oğlunu kucağına alarak, birinci defa annelik hissini hayatıştı. Ünlü çift, evvelki aylarda ikinci bebeklerini beklediklerini de açıklamıştı.

OĞLUNA KAVUŞTU

Burcu Kara-Fırat Parlak çifti, evvelki gün heyecanla bekledikleri bebeklerine kavuştu. Bir erkek çocuk sahibi daha olan Kara, Can ismini verdikleri oğlunun ayağını tuttuğu bir kareyi; “Can’ımız geldi” iletisiyle 882 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

ÜNLÜLER YORUM YAĞDIRDI

Başta Deniz Seki, Gonca Vuslateri, Ebru Akel ve Bengü üzere ünlü isimler olmak üzere; Kara’ya birfazlaca takipçisinden yeterli dileklerini ileten iletiler geldi.

Sevenleri, Burcu Kara’nın fotoğrafına; “Hoş geldin Can. Sıhhatle, memnunlukla büyüsün. Upuzun bir ömrü olsun”, “Maşallah Can’a. Beğenilen geldin bebek, sefalar getirdin” ve “Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin” üzere yorumlar yaptı.

HASTANE ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

Burcu Kara, evvelki akşam Maslak’ta hastaniçin çıkarken görüntülendi. İkinci çocuğunu dünyaya getiren Kara “Çok büyük bir memnunluk. Allah herkese nasip etsin. Biz bunu ikinci sefer yaşıyoruz. Biraz dertli, sıkıntı bir müddetç oldu bizim için hastane tarafı lakin fazlaca şükür sağlıklı meskene gidiyoruz. Ağabeyi de hayli heyecanlı o da epeyce keyifli. Kardeşinin taklidini yapıyor, epey memnun oldu” dedi.

“İNŞALLAH BUNDAN daha sonraSI DAHA UYGUN OLUR”

Muhabirlerin “Burcu Hanım kaç kilo doğdu bebek?” sorusuna “3.5 kilo doğdu. Biraz dertler yaşadık fakat artık güzeliz. Mümkün olduğu kadar sağlıklı atlatmaya çalıştık. İnşallah bundan daha sonrası daha düzgün olur. Kendimize anı kalsın diye fotoğraflar da çektirdik. İleride sevenlerimizle de paylaşırız” dedi.

“TEBRİK EDİYORUM KARIMI”

Fırat Parlak ise “Çok memnunum. Burcu hoş bir doğum yaptı. Ben uzun bir vakittir yoktum burada. Burcu tek başına hamilelik geçirdi, tebrik ediyorum karımı. New York’taydım, yetişemem diye telaş ettim lakin hayli şükür beni bekledi ve geç geldi” diyerek yeni doğan bebekleri ile meskenlerinin yolunu tuttular.