Hülya Avşar’dan ‘kozmetik reklamı’ açıklaması!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz yıl ‘Masumiyet’ dizisiyle ekranlarda olan, şimdilerde şarkıcılık mesleğine devam eden Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ile bir arada Tarabya Kıyı balık isimli yer çıkışı objektiflere yansıdı. Avşar, hayranları ile fotoğraf çektirdikten daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

58 yaşındaki Hülya Avşar, basın mensuplarının; “Kozmetik eseri reklamında oynayacağınız yanlışsız mu?” sorusuna cevap verdi.

Ünlü isim, hususla ilgili; “Kozmetik benim için hayli değerli ve pahalı fakat şuan kıymetlendirme süreci içerisindeyim. Eserden emin olmam gerekiyor, benim vicdanen rahat olmam gerekiyor. Önerdiğim bir şeyin kaliteli olması lazım maddiyat kısmı değerli değil“ dedi.

“EKRAN DİYE BİR ŞEY KALMADI”
Proje tekliflerini beğenmediğini söyleyen Avşar “Birkaç teklif var lakin hiç istediğim üzere değil. Ekranları özledim mi? Set ortamını daima özleyeceğim ancak onun haricinde şu an epeyce uygunum. Ekran diye bir şey kalmadı herkes YouTube da orada burada ekranda olabiliyorsunuz“ diyerek teklifleri beğenmediğini belirtti.

“MANUKYAN’I CANLANDIRMAK İSTERDİM”
Bir çocuk annesi Avşar, “yaşamını canlandırmak istediğiniz birisi var mı? “ sorusuna da “Ben Matild Manukyan’ı hayli oynamak isterdim. Senaryosu yazıldı lakin müsaade vermediler fakat nitekim onu oynamak isterdim” halinde cevabını verdi.

“İLİŞKİ BAŞLAMADAN MI BİTTİ?”
Ünlü sanatkarın 12 yıl ortadan daha sonra iş insanı Cemal Güzelci ile aşk yaşadığı tez edilmiş, ikilinin basına yansıyan samimi manzarası dedikodulara niye olmuştu. Lakin Avşar kızı, Güzelci ile yalnızca arkadaş olduklarını açıklamıştı.

Bir çocuk annesi Hülya Avşar, “İlişki başlamadan mı bitti? Yoksa Instagram mı kullanmaya başladı?” soruları karşısında kahkaha atarak, “Siz varsınız. Sağ olun bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım. Ben de anlamadım niçin bu biçimde oldu! Her şey kısmet” karşılığını vermişti.

“INSTAGRAM KULLANAN ERKEK BANA NAZARAN DEĞİL”
Geçtiğimiz ay Tarabya’da bir balıkçı çıkışında görüntülenen müzikçi, “Instagram’ı olan bir sevgili istemem. Erkeklere Instagram’ı yakıştırmıyorum, bana nazaran değil. Spor yapmayan beşerler da bana nazaran değil, toplumsal medyada vakit geçiren erkekler de bana göre değil. Onun için o üslup biri hiç olmaz” açıklamasını yapmıştı.