Hülya Avşar: Sevgilim bu biçimde bir şey yapsa hoşuma giderdi!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile 2005 yılında biten evliliğinden Zehra isminde bir kızı olan Hülya Avşar, geçtiğimiz gece Tarabya’da bir yerden çıkarken objekltiflere yansıdı. Restoranda ünlü oyuncunun isminin aşk savlarına karıştığı ve bir arada fotoğrafları olan Cemal Güzelci de vardı.

AVŞAR’IN KEYFİ YERİNDE
Güzelci yeri birinci terk eden isim olurken, sorulara yanıt vermeden uzaklaştı. Bir çok sevinçli olan 58 yaşındaki sanatçı ise basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“SEVGİLİM DEĞİL, ŞU ANLIK AHPABIM”
Muhabirlerin “Cemal Bey’i gördük, sorular da sorduk fakat yanıt vermedi. Siz neler söylemek istersiniz?” sorusuna Avşar, “Herkes her yerde oturabilir, daha da hayli gorebilirsiniz bizi ahbabız sonuçta. Sevgiliysek çıkar el ele gezeriz, ömrümde kimseye hesap vermedim. Olursa da aslına bakarsan söylerim esasen, şu anlık arkadaşım lakin kısmet. Bizi daha epey goreceksiniz” karşılığını verdi.

“NİYE YAPTI SANKİ?”
Los Angeles’taki Dolby Theatre’da gerçekleşen 94. Oscar Ödülleri’ne Will Smith’in, komedyen Chris Rock’a tokat atması damga vurmuştu. Dünyaca ünlü ABD’li oyuncunun bu hareketi tartışmaları birlikteinde getirmiş, Smith’i haklı bulanlar ve reaksiyon gösterenler olmuştu.

Hülya Avşar, bu husus hakkında kanıları sorulunca, “Nasıl çaktı bilmiyorum, niçin yaptı sanki? Natürel ki şiddet makûs bir şey. Smith’in eşinin bizim gelenek ve bakılırsaneklerine uymayan konuşmalar yapmasını lakin onların meşakkat değil de bu lafların dert olmasını garipsedim” biçiminde konuştu.

“KARISININ GÜZELİNE GİTMİŞTİR”
Ünlü müzikçi, “Sunucu olan Chris Rock, büyük bir asalet gösterdi bence. Sunucunun yerine olsam ben de bir tane çakardım ona. Şayet ki bana birisi bu biçimde yapıyorsa ben de bir erkek olarak Smith’e tokat çakardım. Benim erkek arkadaşım bu biçimde bir şey yapsa hoşuma giderdi lakin şiddetin her türlüsü makûs. Lakin karısının güzeline gitmiştir bence” sözlerini kullandı.

DEMET AKALIN: ADAMSIN WILL SMITH
Toplumsal medyayı sallayan tokat olayına dair yorumlar dikkat çekmişti. Will Smith kısa müddette TT (Twitter gündemi) listesinin birinci sırasına çıkarken, Demet Akalın da fazlaca konuşulan manzaralara kayıtsız kalmamıştı. 53 yaşındaki aktörü destekleyen paylaşımlar yapan ünlü müzikçi, “Adamsın Will Smith”, “Adam 25 yıldır evli. O kadar değer vermiş eşine. Eline sağlık” ve “Sağlıkla dalga geçilmez” formunda iletiler yazmıştı.

ALİŞAN: YERİN TABANINA GÖMERİM!
2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan iki çocuk babası Alişan ise “Buna misal bir gecede birisi eşiniz hakkında bu biçimde bir şey yapsa reaksiyonunuz nasıl olurdu?” sorusuna, “bu biçimde espriler onlar için olağan bir şey. Tokat biraz ağır olmuş lakin birisi benim eşime bu türlü davranırsa alışılmış ki müsaade vermem. Onu yerin tabanına gömerim, asla müsaade vermem” karşılığını vermişti.

“SINIRI AŞTIM! ÇOK UTANDIM”
Dünyaca ünlü aktör, tokat hadisesinden bir gün daha sonra ise toplumsal medya hesabından yaptıkları için pişman olduğunu belirten bir paylaşım yapmıştı: Şiddet her tipi zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir kesimi ama Jada’nın sıhhat durumuyla ilgili bir espri bana fazlaca fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sonu aştım ve kusurluydum. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı.