Hülya Avşar: Güzel erkek fazlaca sevmiyorum!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
UMUT ÜNVER / MİLLİYET
Hülya Avşar, kendi ismini taşıyan ‘Hülya Cup’ tenis turnuvasının gerçekleştiği Akatlar’daki spor kompleksinde görüntülendi. Final öncesi maçları takip eden sanatçı, “Ben şimdi her gün buradayım, ağır. Çok hoş maçlar var, harika. daha sonrasında oturup, bütün tenis gurubu topluluğu konuşuyoruz. Tenis kortlarında olduğum her gün hücrelerim yenileniyor. Memnunum, fazlaca memnunum, seviyorum. Oynayan şahıslar de epey değerli” dedi.

“İKİ AYAĞIMIZ BİR PABUCA GİRDİ”

“Hülya Cup istediğiniz üzere oldu mu?” sorusuna Avşar kızı, “Rekor iştirak oldu, o yüzden bir hafta uzattık. Ne yapacağımızı bilemedik, iki ayağımız bir papuca girdi. 96’ya yakın ödül vereceğiz” cevabını verdi.

“SENEYE BEN ONLARA GÖSTERİRİM”

Turnuvadan elendiği hatırlatılan ünlü müzikçi, “Şampiyon olacak bireylere elendik. Antreman yapamadığım bir vakte geldi, mazeret değil doğal ki. Seneye ben onlara gösteririm. Her gün antremandayım” sözlerini kullandı.

“İNANAMADI, DALGA GEÇTİĞİMİ SANDI”

Yeni müziği ‘Anlatma’nın klibinden bahseden Hülya Avşar, jönünü yolda bulduğu hatırlatılınca, şu açıklamayı yaptı:

Sormayın. Oldukça bir oyuncu aradık; baktım daima güzel daima güzel gelenler. Bana da açıkçası epey güzel cazip gelmiyor. Güzel erkek epey sevmiyorum. Yürüyüş yaparken bir baktım karşıdan güzel değil lakin karizmatik, üslup. Baktım, baktım, baktım daha sonra sonraki gün otomobille geçerken bir daha tıpkı yerde ama bu sefer konuşmak istedim. Kalabalık trafik var, dönecek yer bulamıyorum. her neyse heyecan yaşayıp döndüm. İnanamadı, dalga geçtiğimi zannetti. daha sonra ‘Ne olacak hatıra olur benim için’ dedi. bu biçimde başladık. Yazılımcı, iki tane epey hoş çocuğa var, eşi var. Çok şeker beşerler. Eşi sorun çıkarmadı herbiçimde.

İşte Hülya Avşar’ın bulduğu jön…

“HEP HAYALİNİ KURDUĞUM HİKAYEYDİ”

Bir dizi projesi okuduğunu belirten 59 yaşındaki hoş, “Bir öykü var okuyorum, hayli hoşuma gitti. Dijital için. Daima hayalini kurduğum bir öyküydü. Netleşir yakında” formunda konuştu.

“ONLAR HASTA!”

Röportaj sırasında yavru bir sokak kedisini fark eden Hülya Avşar, soluğu kedinin yanında aldığı sırada Konya’da yaşanan köpeğe şiddet imgeleri hatırlatılınca, “Onlar hasta, ne denebilir! Onları alıp tıkacaksın tekrar çıkarmamak üzere. Hasta ruhlular. Bir insanın bu biçimde bir şeyi canlıya yapabilmesi, sayacak epey şey var lakin benim ağzımın kimi vakit ayarı olmuyor. O yüzden susayım” dedi.