Hazar Erkuvvetli ile beş yıllık bağlantısı bitmişti! Onur Ünlü’den ‘ayrılık’ açıklaması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Hazar Erkuvvetli, geçtiğimiz ay bir dijital platformun verdiği davete katılmış, transparan elbisesi ile tüm bakışları üzerinde toplamıştı. Argümanlı usulüyle hayli konuşulan 30 yaşındaki hoş, “Bu üslup davetlerde gidebildiğim kadar ileri gidiyorum. Ne vakit giyeceğim güya tekrar?” kelamlarıyla tezli bir açıklamada bulunmuştu.

“ONUR DAHA DA AÇIK GİYİNMEMİ İSTİYOR”

Ünlü oyuncu, “Onur Beyefendi kıyafetleriniz için ne diyor?” sorusuna ise şu karşılığı vermişti:

“Onur beni yüreklendiriyor. kimi vakit ben ‘Acaba hayli mu açık?’ diye düşünürken, o bana daha da açığını giymem gerektiğini söylüyor. Daima transparan kıyafetler giymemi istiyor.”

“HEP birlikte TARİH SEÇELİM, bu biçimde EVLENELİM”

Bu kelamlardan daha sonra Cihangir’de objektiflere yansıyan Onur Ünlü ise “Hazal Hanım’la evlilik tarihini belirlediniz mi, ne vakit evleneceksiniz?” sorusu karşısında espri yaparak, “Bu fazlaca özel bir soru. Daima birlikte bir tarih seçelim, bu biçimde evlenelim!” sözlerini kullanmıştı.

FİKİR AYRILIĞI niçinİYLE BAĞLANTIYI BİTİRDİLER

Ancak 2018 yılından bu yana birlikte olan Hazar Erkuvvetli ve Onur Ünlü’nün ayrıldığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Çiftin ayrılık niçininin fikir ayrılıkları olduğu tez edilmişti.

“AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL”

Ayrılık haberlerini doğrulayan hoş oyuncu, “Evet, Onur Ünlü ile yollarımızı ayırdık. Tam rasyonel bir niçini yok aslında lakin ‘Beş yıllık bir yıpranma yaşandı’ diyebiliriz. Hala her şeyim, ailemden birisi üzere ancak ayrılıklar da sevdaya dahil” tabirlerini kullanmıştı.

“NE ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ SORUN”

Tüm bunların akabinde Onur ünlü, evvelki gün Cihangir’deki bir yerde stand-up gösterisi öncesi objektiflere takıldı. Ünlü, şov hakkında konuşmayıp, basın mensuplarına; “Sallamayın konuyu” diyerek kelamı Hazar Erkuvvetli’ye getirdi.

“Ne öğrenmek istiyorsanız sorun. Ne soracaksanız karşılık vereceğim” diyen Onur Ünlü; “Hazar ile devamlı görüşüyoruz. Bugün de kendisiyle görüştük. Olmayınca olmuyor, bunun özel bir niçini yok. Bir ortaya gelerek karar verdik” açıklamasını yaptı.