Hazal Kaya: Latife yapmıştım, ciddiye alınmasına hayli güldüm

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2007 yılında çabucak hemen lise ikinci sınıftayken birinci sefer ‘Genco’ isimli dizide rol alan Hazal Kaya, ‘Aşk-ı Memnu’ ve ‘Adını Feriha Koydum’ dizileriyle hafızalarda yer etti. Ünlüler dünyasında son yılların en hayli konuşulan isimlerinden Hazal Kaya, evvelki gün kendisi üzere oyuncu olan arkadaşı Selin Şekerci ile Nişantaşı’ndaki bir kafeden çıkarken objektiflere takıldı.

beraber yemek yiyip, sohbet eden ikili, buluşmalarının özel bir niçini olmadığını ve iki samimi dost oldukları için sıkça bir ortaya geldiklerini söylemiş oldu.

“ŞAKA OLSUN DİYE YAZDIM”

Eşi Ali Atay ile yaz için çabucak hemen bir plan yapmadıklarını ve bayram tatilini İstanbul’da geçireceğini açıklayan Kaya, geçtiğimiz günlerde “Bir belgesel izliyorum. bir daha dişim düştü sinirden” halindeki toplumsal medya paylaşımıyla ilgili açıklamada bulundu.

Şaka olsun diye yazdım. Aslında latife yapmıştım, ancak hayli güldüm onun ciddiye alınmasına.

“HAKSIZLIĞA ÇOK SİNİRLENİRİM”

Ünlü oyuncu, “Siz ekranda ne izlerken en çok hudut eder?” sorusuna ise “Ben haksızlığa epeyce sinirlenirim, orada da haksızlık vardı” yanıtını verdi.

Dijital platformda yayınlanan ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisi için sarıya boyattığı saçlarını öteki bir renge boyatmasının şimdilik mümkün olmadığını lisana getiren oyuncu, “Keyfim yerinde, bir şeyden sıkıldığım yok” dedi.

“SANA AŞIĞIM”

6 Şubat 2019 tarihinde beş yıllık alakalarını evlilikle taçlandıran Hazal Kaya-Ali Atay çifti, birebir yıl kasım ayında oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alarak, birinci kere anne-baba olma sevincini hayatıştı.

Mutlu beraberlikleri süren çiftten Atay, 20 Nisan’da 46 yaşına bastı. Kaya, eşinin doğum gününü Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kutlamıştı. birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, “İyi ki doğdun. Sana fazlaca aşığım. Daima birlikte kaç yıllarimiz olsun sevgilim” notunu yazmıştı.