Hande Kaptan: Gaziantep’teki tüm baklavacılarla arkadaş oldum

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Hande Kaptan, evvelki gün Nişantaşı City’s çıkışı objektiflere takıldı. Oyuncu, iki yıl boyunca oynadığı ‘Benim Adım Melek’ dizisinin çekimleri niçiniyle Gaziantep’te yaşadığını ve oradaki baklavacılarla arkadaş olduğunu söylemiş oldu.

“GAZİANTEP’İ ZİYARET EDECEĞİM”
Kaptan, “Baklavaya bayılıyorum. Gaziantep’te kaldığım müddette tüm baklavacılarla arkadaş oldum. Yolda yürüdüğümde hepsi bana baklava ikram ediyordu. Kilo denetimi epeyce zordu Antep’te kaldığımızda” dedi.

37 yaşındaki ünlü isim, kelamlarına; Yemekler aslına bakarsan şahne. Bir boşluğum olsa Gaziantep’i ziyaret edeceğim. O lezzetleri fazlaca özledim” diye devam etti.

“HAYATIMDA BİRİ OLSA DA SİZE ANLATSAM”
Hoş oyuncu, özel ömrüyle ilgili sorulara “yaşamımda biri yok. Sadece işim var ömrümde. Keşke olsa da size kıssalar anlatsam lakin hakikaten yok” biçiminde cevap verdi.

GAZİANTEP KALESİ’NDE YOGA YAPTI
Dizi devam ettiği sürece Gaziantep’te yaşayan Hande Kaptan, farklı yerlerde yoga yapmayı bir tutku haline getirmişti. Yoga eğitmeni de olan ünlü isim, Gaziantep Kalesi’nde yoga yapmıştı.

1700 yıllık tarihi olan Gaziantep Kalesi haricinde sır üzere sakladığı saklı yerleri olduğunu söyleyen oyuncu, bu anlarını ölümsüzleştirerek ilerleyen vakit içinderda hayranlarıyla paylaşacağını söylemişti.