Hande Doğandemir: Onunla alakalı bir şey demeyeceğim!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Güneşi Beklerken’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ ve ‘yaşamımın Aşkı’ üzere üretimlerle ismini duyuran oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz gün kendisi üzere oyuncu olan arkadaşı Hazal Türesan ile bir arada Etiler’de objektiflere takıldı.

Basın mesuplarıyla konuşan oyuncu, Kutsi ile başrollerini paylaştığı ‘Annemizi Saklarken’ dizisinin erken final yaptığı hatırlatılınca, “Ne yapalım, sıhhat olsun. Herkes ‘İzliyoruz’ dedi lakin erken bitti. niye bitti, anlamadım. Çok hoş bir güç yakalamıştık, takımımız de hayli hoştu. Çok emek veriyoruz, heyecanlanıyoruz. Yapacak bir şey yok, buna da alışıyorsunuz” biçiminde konuştu.

Aşk tezlerine noktayı koyduHande Doğandemir’den Yağız Can Konyalı açıklamasıHaberi Görüntüle

“BUNU ÇOK ACIMASIZ BULUYORUM”
Doğandemir, daha evvel yaptığı “Sırf üzerinden kar elde etmek için dayatılan tüm algı biçimlerini fazlaca zalimce buluyorum. Zayıf ve hoş olmanın ‘değerli’ olmakla eş tutulduğu bir sistemde yaşamak beni hayli incitiyor. örneğin bir oyuncu olarak gereğince zayıf ve hoş değilsen, ne yeteneğinin ne yaptığın işlerin bir değeri oluyor. Bunu epey acımasız buluyorum. Kilo aldıysan ya da hayli zayıfsan, saçlarında beyazların var ise yahut cildin gereğince pürüzsüz değilse linç ediliyorsun” açıklamasının sorulması üzerine, “Bence her bayan yaşıyordur, illaki göz önünde olmak gerekmiyor” yanıtını verdi.

36 yaşındaki hoş oyuncu, “Sizin başınıza bu biçimde bir olay geldi mi?” sorusuna ise, “Çok özel bir şey gelemedi. Ben her hanımın ve genç kızın bunu yaşadığını bakılırsarek söylemiş oldum” formunda karşılık verdi.

Ünlü isime, geçtiğimiz aylarda ‘aşk’ konusunda yaptığı “Kriterim falan yok artık. Yaşım 36 oldu. ömrümde hoş şeyler olmasını ben de istiyorum” açıklaması hatırlatılınca, “Şaka yaptım onda, kriter olmaz mı?” diye konuştu.

ONUR TUNA SESSİZLİĞİ
Doğandemir’e, meslektaşı Onur Tuna ile kısa süren beraberliği sorulduğunda ise, “Onunla alakalı bir şey demeyeceğim” tabirlerini kullandı. Geçtiğimiz aylarda sürpriz biçimde aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncular, sessiz sedasız başladıkları münasebetlerini tıpkı biçimde bitirmişti.

“AŞKI BİR GEREKSİNİM OLARAK GÖRMÜYORUM”
Öte yandan geçtiğimiz ağustos ayından kendisine dair merak edilenleri MAG okurlarıyla paylaşan oyuncu, “Başta aralı ve soğuk dursam da tanıdıkça hiç o denli olmadığımı söylerler. Sanırım bu özellik Ankaralı olmaktan geliyor. Denetimli, planlı ve adaletli olmaya çalışıyorum lakin genelde sevinçli ve eğlenceliyimdir. hiç bir vakit hırslı biri olamadım lakin inandığım şeyin gerisinden sonuna kadar giderim”açıklamasında bulunmuştu.

İşte telefon kılıfındaki fotoğraf ayrıntısı ile ortaya çıkan alakanın bilgileriHande Doğandemir-Onur Tuna aşkı bitti!Haberi Görüntüle

“YAPTIM BİR DELİLİK”
Yaptığı imaj değişikliği hakkında da konuşan hoş oyuncu, “Uzun mühlet, uzun saç kullanınca ve her projede o denli görününce bir imaj değişikliği yapmaya karar verdim. Benim için yürek isteyen bir karardı fakat yaptım bir meczupluk. Hem fazlaca sevdim birebir vakitte hayli hoş reaksiyonlar aldım. aslına bakarsan yeni imajım, ‘Hükümsüz’ ve son sinemam ‘Daha Düzgün Bir Yarın’da karakterlerim için hayli uygun oldu. Onlar bittikten daha sonra yeniden uzatmaya başlayabilirim” demişti.