Hakan Altun: Burak beni 50 yaşımdan daha sonra şöhret etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Hakan Altun, geçtiğimiz yıl kendini düzgün hissetmediği için arkadaşları tarafınca apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması kuşkusuyla tedavi altına alınan Altun, önlem emelli bir süre ağır bakımda tutulmuştu.

“UZUN BİR MÜHLET DAHA DİNLENMEM GEREKECEK”
Altun, yayınladığı gönderide şu tabirleri kullanmıştı: Herkese merhabalar… 21 Nisan Çarşamba akşamı beyin damarlarımdan birinde oluşan tıkanıklık sebebiyle kaldırıldığım hastaniçin şükürler olsun ki sıhhatle taburcu oldum. Bu süreçte bizi merak edip, arayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevenlerimize ve dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım.

Tüm hastane çalışanları ve çalışanına ilgileri, güler yüzleri ve güçlerine sonsuz teşekkürler ederim. Allah sıhhat çalışanlarını hiç bir vakit başımızdan eksik etmesin inşallah. Uzun bir süre daha dinlenmem gerekecek. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle. Sevgi ve hürmetle kucaklıyorum hepinizi.

2007’DE AMELİYAT OLMUŞTU
Ünlü müzikçi, 2007 yılında özel bir hastanede 2.5 saat süren operasyonla ameliyat olmuştu. Altun’un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki âlâ huylu olduğu varsayım edilen tümörün alındığı açıklanmıştı.

Ameliyatını yapan tabip, “Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu kestirim ediyorum. Genelde bu tip tümörler düzgün huylu çıkıyor. Çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümör patolojiden daha sonra net bir karşılığa ulaşırız lakin mandalina büyüklüğündeki eser yeterli huylu olduğuna inanıyorum” açıklamasında bulunmuştu.

“AİLECEK İFTAR YAPTIK”
Sahnelere ve Kanal D’de yayınlanan programına orta vermek zorunda kalan 48 yaşındaki sanatçı, sıhhatine kavuştu. Programlarına kaldığı yerden devam eden sanatçı, evvelki gün Etiler’de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan müzikçi, “Ailecek iftar yaptık, teyzemin de doğum günüydü ufak bir kutlama üzere oldu. İftar açtık daima birlikte” dedi.

“BUNALIM BİR ALBÜM GELİYOR”
Yeni albüm sürprizini de veren Altun, “Bayram ya da bayramdan daha sonra yeni bir albüm çıkartıyorum. 13 müzik var, hepsi yeni müzikler. Genelde albüm yapılmıyor lakin ben aslına bakarsan evvelinde yapmak istediğimi söylemiştim. Buhran bir albüm geliyor, slow müziklerin yoğunlukta olduğu bir proje oldu” dedi.

‘ŞARKILAR BİZİ SÖYLER’E DAMGA VURDU
Her hafta cumartesi günleri seyircisini ekrana kilitleyen ‘Şarkılar Bizi Söyler’e beş yaşındaki Burak Başoğlu damga vurmuştu. Ailesinin Instagram sayfasında müzik söylemiş olduği görüntüyle konuşulmaya başlanan Burak Başoğlu, Hakan Altun tarafınca da keşfedildi ve büyük kitlelere ulaşmayı başardı.

“ÇOK ÖZEL BİR ÇOCUK”
Toplumsal medyada küçük çocuğun kendisinin müziğini söylemesi ve ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programında düet yapması hakkında da konuşan Altun, “Burak beni 50 yaşımdan daha sonra şöhret etti. Nitekim epey özel bir çocuk, programa gelmedilk evvel bir arkadaşım paylaşmıştı. Ben de ‘Allah nazarlardan saklasın, aşk ömrün Hakan Abin üzere olmasın’ diye paylamıştım. daha sonrasında da çekim vardı. Bana Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici sürpriz yaptı programa çağırdı. Burak ile yaptığım düet son düet oldu işte” diye konuştu.

“BABA OLMAYI ÇOK İSTİYORUM”
Aşk hayatını soran muhabirlere “Yani kötü değil işte, yalnızım. Artık kuzenler içinde bir tek ben bekarım. Hepsinin evlatları var, hepsi gözümün içine bakıyor çoluk çocuk ‘Ne vakit evleneceksin?’ diye. Sonuçta bu işler kısmet, inşallah olur alışılmış ki. Benim çocuk sevdam var biliyorsunuz, baba olmayı hayli istiyorum. Hatta müziğimde da var ‘Bu aşkın sonu evlilik olsun üç tane de çocuk olsun. İki erkek bir kız olsun’ diye, ben kalabalık aileyi, kardeşli aileyi epey seviyorum. İnşallah olur ne diyeyim. Tahminen de bendedir zahmet bilemeyiz. Beyazıt benden bir yaş büyük, o evlensin evvel daha sonra ben” biçiminde konuştu.