Hafsanur Sancaktutan: Ben yalnızca işimi yapıyorum!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
‘Bandırma Füze Kulübü’ sinemasının galası, evvelki akşam Maslak Uniq’te yapıldı. Direktör koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu sinemada; Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Atay Yıldız ve Erkan Kolçak Köstendil başrolleri paylaştı. Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular, şunları söylemiş oldu:

Kendi topraklarımızdan çıkan bir muvaffakiyet kıssasını anlatmak için elimizden gelenin en uygununu yapmaya çalıştık. bu biçimde hoş bir kıssanın ortasında bulunduğumuz için epeyce memnunuz. Çok hoş bir seyahatti. Sinema hayli uzun vakit evvel çekildi. Biz de heyecanla sineması bekliyoruz. Emeği geçen her insanın eline sıhhat. Bizler çekerken epey keyif aldık. Umuyoruz sizler ve seyirciler de keyif alarak izler, beğenirsiniz.

“BİLMİYORDUM, HOŞ BİR ŞEY ÖĞRENDİM”

Hafsanur Sancaktutan, Cansu Tosun ve Ekin Mert Daymaz üzere isimler de galaya katılan ünlüler içinde yer aldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aktaş’ın oyuncu sevgilisi Hafsanur Sancaktutan, sinema ile ilgili; ”Türk gençlerinin bu biçimde bir yetenekle, hoş bir muvaffakiyet elde ettiğini bilmiyordum. O yüzden hoş vesile oldu. Bir şey öğrendim. Gençler tarafınca bu şekil işlerin merak ediliyor olması da fazlaca hoş bir şey. Onun için ben de sineması merakla bekliyorum” biçiminde konuştu.

“İLK KERE BU TÜRLÜ BİR SAHNE ÇEKTİM”

Muhabirlerin, “Dijital platformda oynadığınız dizideki sahneleriniz epey konuşuldu. Bu mevzuyla alakalı olumsuz yorumlar aldınız mı? Olumsuz yorumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?” sorularına cevap veren Sancaktutan, “Ben birinci kere bu biçimde bir sahne çektim. Bu sonrasındasında çekmeyeceğim manasına gelmiyor. Ben bir oyuncuyum. Senaryoyu imzalarken okuyup imzalıyorum. Onun için bir saygısızlık yapmak istemem. Yazan onu yazdıysa bir bildiği vardır” sözlerini kullandı.

“ÇOK KONUŞULDU LAKİN FAZLA TENKİDE MARUZ KALMADIM”

“Ben yalnızca işimi yapıyorum” diyen hoş oyuncu, “Çok fazla gündem oldu lakin hayli tenkide maruz kalmadım. Ben işimi yapıyorum. Bunun da keyfini çıkarıyorum” cevabını diyerek kelamlarını noktaladı.

“ARTIK KONUŞMAYALIM, NORMALLEŞTİRELİM”

Sancaktutan, daha evvel misal bir sahneyi Hülya Avşar’ın da çektiğinin hatırlatılması üzerine, ”Evet ‘Berlin Berlin’ sinemasında. Benim dizideki takma adım da Berlin’di. Cuk oturmuş. Tesadüf mü? Değil mi? Artık bilemem. Ben o sahneyi biliyordum lakin izlememiştim. sonrasındasında iki sahneyi karışılaştırmışlar. Bu mevzuyu konuşmayalım artık. Normalleştirelim bence” kelamlarıyla oradan ayrıldı.