Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor: Milan ve ben!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Doktorlar’ dizisinde canlandırdığı ‘Hande’ karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer (32), anne oluyor. Bebek sevinci yaşayan Zenginer, müjdeli haberi yaklaşık beş ay evvel duyurmuştu.Heyecanı gün geçtikçe artan Fulya Zenginer, bebeğinin ismini ‘Milan’ koyacağını açıklamıştı. Anne olmak için sabırsızlanan ünlü oyuncudan yeni bir paylaşım geldi.

Hamileliğinde 29’uncu haftaya giren Zenginer, “29’uncu hafta, Milan ve ben” notuyla yeni hamilelik pozunu takipçileriyle paylaştı.

MAKÛS YORUMU İFŞA ETTİ
Son olarak eşi Kuntay Tarık Cihan’ın göbeğini öptüğü pozla gündem olan 32 yaşındaki Fulya Zenginer, bu kere takipçisinden gelen bir yorumu ifşa etti.

Cilt bakımıyla ilgili çektiği bir görüntüye yapılan yorumu paylaşan Zenginer, “Günlük beşerden iğrenme dozumuzu da aldık oh’ notunu düştü. Oyuncuya yapılan yorumda; “Bir insan niye leke için dermatoloğa gidip lazer tedavisi olmaz. Bir de oyuncu olacak bunlar. BB kremsiz dışarı çıkılmayacak bir cilt tipi var. İki tane güneş lekesi keder eden ben herbiçimde bu türlü cildim olsa sondan aynalara küserdim” tabirleri yer alıyor.

Zenginer ise bu yoruma cevaben, “Çok iğrenç birisiniz. Yerinizde olsam insan içine çıkmam” yazdığını belirtiyor. Akabinde bir yorum daha yapan kullanıcının kelamları ise şu biçimde;

“O iğrenç ciltle siz insan içine çıkmayın mümkünse. Bir de sivilcen de var. Birinci evvel cilt bakımı yapsa keşke. daha sonra karşılık yazsaydı ne hoş olurdu, trajikomik. Güneş kremi yaz kış eksik etme yoksa o yüz kapkara leke dolacak. Kusurları dedik ağladı güzel mi.”

Bu kelamlara kayıtsız kalamayan hoş oyuncu, “Senin kalbin makûs; bunun kremle, ilaçla, lazerle geçeri yok. Allah şifa versin” halinde konuşuyor.

“HER ZAMANKİ ÜZERE FİLTRESİZ OLACAĞIM”
Akabinde bu yorumun yapıldığı gönderisini de takipçileriyle paylaşan Zenginer, “Olayın yaşandığı görüntü bu. Ben bir daha de size görüntü çekerken üzerinizde harikalık algısı yaratmak için kendime filtreler yapmayacağım. Zira doğrusu o değil. Sivilcem de çıkabilir, lekem de olabilir, yaşlanacağım da. Ben bir daha her zamanki üzere filtresiz olacağım, süreç yaptırdığımda mutluysam paylaşacağım. “Yok bu benim doğal halim” demeyeceğim. İnandığım hiç bir direkt ziyan görmedim bugüne kadar” dedi.