Füsun Önal’dan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz uygunuz, sen huzur ortasında ol

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Çılgın sahne giysileri, dans kümesi, özel orkestrası, kendine has gösterileriyle, her vakit sahnelerin ve televizyonların aranılan ismi olan Füsun Önal, toplumsal medya hesabını faal olarak kullanan isimler içinde yer alıyor.

ESKİ EŞİNİ BU TÜRLÜ ANDI

Vakit zaman yayınladığı karelerle takipçilerini geçmişe götüren ünlü isim, son paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı. Önal, toplumsal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla eski eşi Attila Özdemiroğlu’nu vefatının 6’ncı yılında andı.

Özdemiroğlu’nun son eşi Hepgül Özdemiroğlu ile sıkı dost olduklarının altını çizen Önal, anılarından da bahsetti. Ünlü isim siyah beyaz karelere şu notu düştü:

“Bir Adam İki Bayan… Attila-Füsun-Hepgül…Benim de Hepgül’ün de “ATİ” dediğimiz ‘Attila’ artık 6 yıldır yok….Ben de bir vakit içinder ‘Özdemiroğlu’ idim. Hepgül hâla Özdemiroğlu…Ve biz iki bayan, Ati’nin ikinci ve sonuncu eşleri Füsun’la Hepgül, yıllardır birbirini seven iki dostuz!Ati ile benim çocuklarımız, maalesef 4 kere doğamadılar. Kısmet değilmiş demek ki… Ati’nin daha evvelki eşinden olan çocukları canlarım Yaprak ile Sarp bana 5 yıl boyunca “anne” dediler. Yani anneliği onlarla tattım…Ati ile Hepgül’ün Lara&Lidya isimli ikizleri oldu.İkizler birkaç gün daha sonra 26 yaşında olacaklar.Hayat devam ediyor…. ‘Ati’ciğim, biz düzgünüz… Sen huzur ortasında ol.Yaptığın şahane müziklerle sonsuza kadar yaşayacaksın.”

AKCİĞER KANSERİNE YENİK DÜŞTÜ

Müzik dünyasına ismini altın harflerle yazdıran Attila Özdemiroğlu (73), 2016 yılında akciğer kanseriyle verdiği savaşta yenik düşmüştü. 200’den çok müzik, 60 sinema müziği, 14 müzikal ve yaklaşık 3 bin reklam müziğine imza atan ünlü isim, özel hayatıyla da isminden kelam ettirmişti.

BEŞ AŞK, DÖRT NİKAH

17 yaşında, Ayla Pelit’le flört etmeye başlayan müzisyen, 1961’de nikâh masasına oturdu. 20 yaşındayken kızı Yaprak Özdemiroğlu dünyaya geldi. Akabinde da oğlu Sarp’ı kucağına aldı. Çift 1974’te boşandı. O periyotta Özdemiroğlu ile Füsun Önal’ın içinde bir aşk filizlendi. İkili, 1975’te evlendi. 5 yıllık birliktelik, 1.5 yıllık evlilik, bir öbür aşkın gölgesinde son buldu. Özdemiroğlu, Şanar Yurdatapan’ın 19 yaşındaki balerin kardeşi Lale Mansur’a âşık olmuştu. 1977’de evlenen çift 1980’de yollarını ayırdı.

Ve Müjde Ar… Attila Özdemiroğlu, devrin en hoş oyuncularından Müjde Ar ile hiç evlenmedi fakat birliktelik tam 15 yıl devam etti. Özdemiroğlu bir röportajında evlenmeme sebeplerini “Müjde’nin annesi Aysel Gürel istemiyordu” diye deklare etti. Başarılı müzisyen, 1995’te ise kendinden 31 yaş küçük, 21 yaşındaki Hepgül Hepbir’le ömrünü birleştirdi. Sanatkarın, 1996’da da Lidya ve Lara isimlerini verdiği ikiz kızları dünyaya geldi.