İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde vazife alan balet ve koreograf Erdal Uğurlu evvelki gün ömrünü kaybetti. “Çıplak Vatandaşlar”, “Kırmızı” ve “Gel Evlenelim Yürü Boşanalım!” üzere epey sayıda oyunda rol alan 57 yaşındaki Uğurlu, bir müddetdir kanserle gayret ediyordu. Uğurlu’nun vefat haberi, sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. İşte ünlülerin paylaşımları…
CEM DAVRAN
Çok erken, hayli üzüldüm, bu biçimde epey güç hayat. Işıklar ortasında uyu.
CANSEL ELÇİN
İyi ki ‘Çıplak Vatandaşlar’ oyununda seni tanımışım. ‘Ne vakit tekrar sahneye çıkacağız?’ diye birtakım kimi konuşuyorduk. Dünya tatlısı bir insandın.
AYÇA VARLIER
Çıktığı her sahnede devleşen ışığıyla herkesi kendine hayran bırakan, fazlaca kıymetli bir baş balet, arkadaş, ağabey, kareograftı. Bir yıldız daha kaydı.
NEJAT İŞLER
Bazı ruhlar vardır görmesen bile düzgün gelir varlığı.
ÇAĞLA ŞIKEL
AKM (Atatürk Kültür Merkezi) yıllarımın sarı fırtınası…
ZAFER ALGÖZ
Dönem arkadaşım, yetenekli kardeşim Erdal Uğurlu veda etti. Çok vakitsiz oldu Erdal’ım yıktın hepimizi.
OKAN BAYÜLGEN
Erdal Uğurlu, hayatımız, sanat öbür her şey… Sen öbür her şeyde öldün, ömrümüz ve sanat devam ediyor. Ne saçma değil mi?
SUNA YILDIZOĞLU
Devlet Balesi’nin efsane dansçısı, arkadaşım Erdal Uğurlu bizden ayrıldı. Seni hiç unutmayacağız Erdal, huzur ortasında uyu.
NİLGÜN BELGÜN
Devlet Balesi’nin hayli değerli bir dansçısı benim de sevdiğim bir arkadaşımdı.
REHA ÖZCAN
Her şey manasını yitiriyor kimi vakit, daha sonra bir şeyler yükleyip yola devam ediyoruz. Istırabımı tabir edecek söz yok. Yattığın yer incitmesin kardeşim.
CEM DAVRAN
Çok erken, hayli üzüldüm, bu biçimde epey güç hayat. Işıklar ortasında uyu.
CANSEL ELÇİN
İyi ki ‘Çıplak Vatandaşlar’ oyununda seni tanımışım. ‘Ne vakit tekrar sahneye çıkacağız?’ diye birtakım kimi konuşuyorduk. Dünya tatlısı bir insandın.
AYÇA VARLIER
Çıktığı her sahnede devleşen ışığıyla herkesi kendine hayran bırakan, fazlaca kıymetli bir baş balet, arkadaş, ağabey, kareograftı. Bir yıldız daha kaydı.
NEJAT İŞLER
Bazı ruhlar vardır görmesen bile düzgün gelir varlığı.
ÇAĞLA ŞIKEL
AKM (Atatürk Kültür Merkezi) yıllarımın sarı fırtınası…
ZAFER ALGÖZ
Dönem arkadaşım, yetenekli kardeşim Erdal Uğurlu veda etti. Çok vakitsiz oldu Erdal’ım yıktın hepimizi.
OKAN BAYÜLGEN
Erdal Uğurlu, hayatımız, sanat öbür her şey… Sen öbür her şeyde öldün, ömrümüz ve sanat devam ediyor. Ne saçma değil mi?
SUNA YILDIZOĞLU
Devlet Balesi’nin efsane dansçısı, arkadaşım Erdal Uğurlu bizden ayrıldı. Seni hiç unutmayacağız Erdal, huzur ortasında uyu.
NİLGÜN BELGÜN
Devlet Balesi’nin hayli değerli bir dansçısı benim de sevdiğim bir arkadaşımdı.
REHA ÖZCAN
Her şey manasını yitiriyor kimi vakit, daha sonra bir şeyler yükleyip yola devam ediyoruz. Istırabımı tabir edecek söz yok. Yattığın yer incitmesin kardeşim.