Emine Ün ile yeni aşkı Ayk Karakulakyan el ele

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fransa’da uzun mühlet sahnelenen ‘Paraya Hayır!’ (Non L’Argent!) oyunu, Uygur Sanat Tiyatrosu imaliyle, tiyatronun ustalarının da katıldığı görkemli bir galayla sanatseverlerle buluştu. Fişekhane Ana Sahne’de gerçekleşen gösterime; Uygur Ailesi’nin yanı sıra Halil Ergün, Zihni Göktay, Suna Keskin, Ayşe Kökçü, Ahmet Sezerel, Ferdi Akarnur, Anta Toros, Zeynep Tedü, Hareket Şenkal, Emine Ün, İpek Tanrıyar ve Ayşe Tolga üzere fazlaca sayıda ünlü isim katıldı.

“ARTIK KAÇIRMAYACAĞIM”

Uzun müddettir ortalarda görünmeyen Halil Ergün, “Benim için epey değerli insanların davetlisi olarak katıldım. Uzun bir müddetdir tiyatro oyunlarını takip edemiyordum lakin artık kaçırmayacağım. Çok hoş oyunlar sahneleniyor, o yüzden mutluyum” dedi.

“TORUNUMU İZLEYECEK OLMAK DUYGULANDIRIYOR”

Oyun öncesi basın mensuplarıyla bir ortaya gelen sanatçı Zihni Göktay, şu sözleri kullandı:

Güzel bir oyun, hoş bir yer. bu biçimde hoş oyunların sahnelendiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Alkışları bol olsun. Çok duygulanıyorum. Nejat ağabeyle birebir sahneyi paylaşamadım lakin onun emaneti olan oyunlarda yer aldım. Şu an torununu izleyecek olmak da beni duygulandırıyor. bu biçimde bir vakitte tiyatro yapmak şövalyeliktir. Torunum yaşındaki gençlere gıptayla bakıyorum. Maddi olarak olamasak da, manevi olarak gerilerindeyiz.

USTANIN ELİNİ ÖPTÜLER

Flavia Coste’nin yazdığı, Tolga Yeter’in yönettiği oyunda rol alan Romina Özipekçi, Giray Ayla, Nejat Uygur ve Tara Tokel’in, usta oyuncu Zihni Göktay’ın tek tek elini öpmesi salondan büyük alkış aldı.

“NEJAT UYGUR’UN VASİYETİYDİ”

Süha Uygur, “Babamız Nejat Uygur, ölmedilk evvelce hastane odasında elimi tutarak, bana çocuk tiyatrosu kurmamı vasiyet etmişti. O gün eşim Filiz’e ‘Hemen bir çocuk tiyatrosu kuruyoruz’ demiştim. Her yıl babamın vasiyetini yerine getirerek, çocuk oyunları sahneye koyacak ve sahniçin çocukların alkışların babama ulaşmasını sağlayacağız” açıklamasını yaptı.

İLK DEFA GÖRÜNTÜLENDİLER

Galaya yeni sevgilisi Ayk Karakulakyan ile el ele gelerek birinci sefer gazeteciler tarafınca görüntülenen Emine Ün’ün memnunluğu gözlerinden okunuyordu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Ün, “Günlük dizide rol aldığım için açıkcası ‘İnsanlık dışı çalışıyorum’ desem yerdir. Serum alıp, sete çıkıyorum. Ayk her ne kadar bu durumdan keyifli olmasa da oyunculuk büyük aşk lakin anlayışla karşılıyor olması beni sevindiriyor” dedi.

“EVE GELDİĞİNDE TEKRAR SENARYO ÇALIŞIYOR”

Sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahseden Ayk Karakulakyan ise “Oyunculuk büyük fedakarlık isteyen bir meslek. Günün büyük çoğunluğu setlerde geçiyor ve Emine konuta geldiğinde bir daha senaryoya çalışıyor. Onun bu kadar yorulmasından yana olmasam da, onu ekranda izlemek büyük keyif. Her vakit yanındayım” formunda konuştu.