Ece Vahapoğlu’nun boynundaki izler dikkat çekti!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
MESUT YILMAZ/MİLLİYET
Sosyal medya hesabını faal olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Ece Vahapoğlu, fit hali ve hoşluğu ile senelera meydan okuyor. Geçtiğimiz yıllarde bir canlı yayına konuk olan ünlü isim, “Ben 20’li yaşlarımda gazeteciyken hatta gazeteciliktilk evvel haber kanallarında sunucuyken daha önemli ve yaşlı bir Ece vardı. Sunuculuk, müelliflik, spor eğitmenliği tam olarak ben oldu. Şu an epey daha enerjik hissediyorum” demişti.

ANNE-OĞUL TATİLDE

Cihan Alpay ile keyifli bir evliliği ve üç yaşında Efe isminde bir oğlu olan Ece Vahapoğlu, geçtiğimiz aylarda arkadaş ziyareti için gittiği Bodrum Turgutreis’teki Rammos Otel’de görüntülenmişti. Oğluyla tatiline devam eden Ece Vahapoğlu, plajda arkadaşlarıyla deniz ve güneşin tadını çıkarmıştı. Ünlü isim, akşamüzeri de havuz kenarında oğlu Efe’yle keyifli anlar geçirmişti. Bir an olsun oğlunun yanından ayrılmayan Vahapoğlu ve oğlunun keyifli anları objektiflere bu biçimde yansımıştı.

Doğum yaptıktan daha sonra kısa müddette eski formuna kavuşan ve fit olmaya ihtimam gösteren 44 yaşındaki Vahapoğlu, daha evvel formunun sırrını, “Her sabah pilates ve yoga yaptım. Pandemide bile hiç durmadım” diyerek açıklamıştı.

KÖK HÜCRE TEDAVİSİ İÇİN BOYNUNDAN KİTLE ALDIRDI

Kısa bir süre evvel İstanbul’a dönen Ece Vahapoğlu, evvelki gün Kanlıca’da bir kozmetik markasının davetine katıldı. Lansmanda Vahapoğlu haricinde; Hazal Türesan, Ceren Moray, Elvin Levinler, Güneş Keyifli ve Ezgi Gör üzere isimler yer aldı.

Çiçek desenli elbise yeğleyen, bir çocuk annesi Ece Vahapoğlu, boynundaki operasyon iziyle dikkat çekti. Gazetecilerin soruları üzerine yanıt veren Vahapoğlu, “Boynumdan kitle alındı. Kök hücre tedavisinde kullanılacak” dedi.

Operasyonla ilgili bilgi veren ünlü isim, “Alınan doku kanımla birleştirilerek kök hücre tedavisinde kullanılacak. Hedefi yaşlanmayı önlemek. Artık 44 yaşıma geldi. Bu biçim tedaviler kaide oldu. İki gündür saçlarımı dahi yıkayamıyorum bundan ötürü” tabirlerini kullandı.