Ece Erken’in isyanı: Bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), 27 Ocak tarihinde Yeşilköy’de uğradığı silahlı hücum kararı hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Ece Erken, şimdilerde sıkıntı günleri atlatmaya çalışıyor.

bir müddetdir içine kapanan yalnızca toplumsal medya aracılığıyla sevenleriyle bağlantıya geçen ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda oğlunun doğum gününü kutlamıştı. Fakat Ece Erken, yaşadığı bir olayla adeta çıldırmıştı.

“BİR BAKTIM BANKA HESABIMA BLOKE GELMİŞ”

Ünlü sunucu, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Şu an oğlumu çocuk oteline gdolayıyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. niye zira Şafak’a ‘Abi’ diyen, peşinde gezen ‘Param yok, bana borç al’ diyen, vefatına niçiniyet veren şahıs önlem sonucu aldırmış” demişti.

Ece Erken bu hususun peşini bırakmayacağını belirterek, “Daha evvel mahpus yatan gurursuzla her türlü savaşacağım” sözlerini kullanmıştı.

Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatıyla suçladığı kişi hakkında ağır ithamlarda bulunan Erken, ‘Sokağa çıkarken utanman, mevte niçiniyet vermekten kahrolman gerekirken uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle birlikte senin namussuz hayatını, mahpuslarda çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim” demişti.

“ALLAH SENİ KURTARMIŞ”

Vefat eden eşine de seslenen ünlü sunucu, “En yakınların mal kaçırdı, ‘Çavuş’ soyadlı birinin üstüne yaptılar her şeyi… ‘Arkadaşım’ dediğin dolandırıcı gurursuz çıktı. Borcu varken ‘borcu var’ dedi. Ah be Şafak’ım hiç dostun, hiç adam yokmuş çevrende. Allah seni kurtarmış” notunu düşmüştü.

“UMARIM BAŞINIZA GELMEZ”

Bu olayın akabinde günler daha sonra Erken, yeni bir şok daha yaşadı. Eşinin yokluğuna alışmaya çalışan ve sıkıntı günler geçiren ünlü isim, bu sefer de Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun konutunun müsaadesiz kiraya verildiğini söylemiş oldu.

“Her gün yeni bir şey öğreniyorum” diyerek reaksiyonunu toplumsal medya hesabından lisana getiren ünlü sunucu, “Arkasından para için yapılan çirkinliklerin daha ne kadar süreceğini merak ediyorum. Ne yaşandıysa paylaşacağım elbette, hayli az vakit kaldı. Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ilişkin olan konutu müsaadesiz kiraya verdiyse, en az katiller kadar ifşa olacaklar! Ancak hayat ne garip, bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Oysaki hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız. Umarım gelmez” dedi.