Ece Erken’e ‘reddimiras’ sorusu!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çifti, uzun mühlet aşk yaşadıktan daha sonra Haziran 2021’de dünyaevine girmiş, evlilik haberini de “Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, daha sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” bildirisiyle duyurmuştu.

Nikâh masasına oturduktan yalnızca yedi ay daha sonra Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticisi, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu Yeşilköy’de bulunan balıkçıda uğradığı silahlı atak kararı kaybeden Ece Erken, ‘miras’ sonucunı toplumsal medyada takipçileriyle paylaştı.

“BU MAKÛS BEŞERLERLE ADIMIN DAHA FAZLA YAN YANA GELMESİNİ İSTEMİYORUM”

bir müddetdir içine kapanan ve yalnızca Instagram hesabı aracılığıyla sevenleriyle bağlantıya geçen, eşine olan hasretini de paylaşımlarıyla sıkça lisana getiren Ece Erken, şu açıklamayı yaptı:

Eşimi fazlaca sevdim ve onu hasretle anıyorum lakin merhum eşimi yıllardır gelir kapısı olarak bakılırsan ve merhum olduktan daha sonra hala görmeye devam eden bu makus beşerlerle ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, o denli kalacağız. Reddimiras yapıyorum. Herkese sevgi ve hürmetlerimle.

“GEREKLİ AÇIKLAMAYI TOPLUMSAL MEDYA HESABIMDAN YAPTIM”

Ece Erken, dün İstinyePark AVM’deydi. Yakın arkadaşıyla bir kafede uzun mühlet sohbet eden sunucu, sonrasındasında Markalar Sokağı’nda aracını beklediği sırada objektiflere yansıdı.

bir müddetdir eşinin mirasıyla ilgili haberlerle gündeme gelen Ece Erken, basın menmsuplarının bu taraftaki sorusu üzerine, “Arkadaşlar o husus hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerekli açıklamayı toplumsal medya hesabımdan yaptım esasen” demekle yetindi.

ÜZÜNTÜDEN ERİDİ

Zayıflaması ve moralsiz hali dikkatlerden kaçmayan ünlü sunucu, aracının gelmesiyle birlikte gazetecilere, “Kolay gelsin” diyerek, aracına bindi ve AVM’den ayrıldı.

“HESABIMA BLOKE GELMİŞ”

Ece Erken, geçtiğimiz günlerde oğlu Eymen Uçar ile çıktığı tatilde tatsız bir olay hayatıştı. Çılgına dönen ve mevzunun peşini bırakmayacağını belirten ünlü sunucu, isyanını toplumsal medya hesabında şu sözlerle lisana getirmişti:

Şu an oğlumu çocuk oteline gdolayıyorum. Bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. niye zira Şafak’a ‘Abi’ diyen, peşinde gezen ‘Param yok, bana borç al’ diyen, vefatına niçiniyet veren şahıs önlem sonucu aldırmış.