Ece Erken’den Demet Akalın paylaşımı! ‘İlk günden beri yanımdaydın’

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), Yeşilköy’de uğradığı silahlı taarruz kararı hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Ece Erken, sıkıntı günleri sevenlerinin takviyesiyle atlatmaya çalışıyor. Erken’i birinci günden beri yalnız bırakmayan isimlerin başında ise, uzun müddettir küs olduğu Demet Akalın da bulunuyor.

Ünlü popçu Demet Akalın, Erken’in eşinin vefat haberini alınca küslüğünü unutmuştu ve Bali’nin anlatımıyla birinci günler şunlar yaşanmıştı:

“senelerın küslüğü bu biçimde bitti. Demet Akalın gerçek bir makûs gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece’nin ayaklarının tabanına sarıldı. Tir tir titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kuran okutmuş.”

‘İLK GÜNDEN BERİ YANIMDAYDIN”
Yaşadıklarını sık sık takipçileriyle paylaşan Erken, son olarak eşini kaybettiğinden beri kendisini yalnız bırakmayan Demet Akalın’la ilgili bir paylaşım yaptı.

2,7 milyon takipçisi bulunan toplumsal medya hesabının kıssalar kısmından popçuya teşekkür eden Erken, “İlk günden beri yanımdaydın. Allan razı olsun. Dost herkes çıkıp gittiğinde çıkıp gelendir” tabirlerini kullandı.

“ŞÜKÜRLER OLSUN TEK BAŞIMA DEĞİLİM”
daha sonrasında bir paylaşım daha yapan Erken, “Bu vesileyle fazlaca içimden geldi… Yanımda olan ismini tek tek yazamayacağım (unutup kırmaktan çekinirim) dostlarıma, makûs gün dostlarıma ve dua eden, yanımda olan; tanımadığım lakin acımı hisseden sizlere fazlaca teşekkür ederim. Kimi günler bu biçimde uyanırsınız ya, dostları yanınızda hissederek, onları düşünerek… Bugün çok yüksek hissettim. Herkes kendini bilir. Şükürler olsun tek başıma değilim, başa çıkmazdım” diye yazdı.

Ece Erken isyan etti‘Kardeş dediklerin kalleş çıktı!’Haberi Görüntüle

“ÖLMEYECEK KADAR YARALIYIM”
Öte yandan Ece Erken, eşinin vefatının 40’ıncı gününde de yaşadığı hayal kırıklıklarını anlatmıştı. Mahmutyazıcıoğlu ile yazışmalarının bir kısmını yayınlayan Erken, şu tabirleri kullanmıştı:

“15-01-22 yazışmamız Dubai’ye yanıma geldiği sabah… Ve bugün canım Şafak’ımın 40’ı! Sabahsız geceler, her günün yenidenı, yalnızca tıpkı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün… Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah’ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız! Ne giydiğim, nasıl göründüğümün kıymeti olmadığı yalnızca eşime dua edeceğim bir gün, nefesi o kadarmış benim hoş yüzlümün, hiç hak etmediği biçimde kaybettim ve onu fazlaca sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım. Allah bana ‘kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez’ diye inanıp yoluma o denli devam ediyorum. Oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, biroldukca eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, güzelleşiyorum… Hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan kimi vakit dökülür, lakin mevsimi gelince Allah bir daha toparlar, toparlayacağım inşallah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim ortasında eşten, sevgiliden öte, ailemdi, merhametli, vicdanlı, kusursuz bir baba, yeterli bir evlat ve fedakâr bir eşti hala yaptığı yardım ve uygunlukları duyup Onunla gurur duyuyorum.”

“EŞİM DOĞAL YOLLARLA ÖLMEDİ Kİ YASIMI SESSİZ SEDASIZ YAŞAYAYIM”
Erken, kelamlarına; “Sosyal medyada birinci günden beri tehditler almama karşın, katillerin peşine düştüm, hadisler paylaşıp kendimi teselli edip yeterli insanlardan Yasin okuyup, hatim indirmeleri üzere eşimin ruhunun huzuru için paylaşımlarda bulundum” diyen Erken, kelamlarına; “Eşimin o hoş yüzünü yayınladım, yasımı sessiz yaşamadım ve asla pişman değilim. Eşim de olsa birebirini yapardı. Katillerin peşini bırakmazdı. Babaannesi “Fayyeme” olan aşkını yazdım diye annesini sevmediğim yazılmış. Şafak fazlaca sıkı dalga geçerdi yazılan, çizilenle, bana da ortada ‘takıyorum’ diye daima kızardı lakin ben beşerler ne deri bırakıp, yorum okumayalı tam 40 gün oldu. bir daha de açıklayayım makus düşünen kim var ise bütün ailesi bilir ki en özeliydi babaannesi ve annesi Hacer teyze eşimin vefat ettiği altıncı gün arayıp; oğlunu memnun ettiğimi, ailede küs olanları barıştırdığımı söylemiş oldu ve ‘Allah senden razı olsun’ dedi. Eşimi defnettikten daha sonra cenazeye geç gelen, gelmeyen, yapılan yahut yapılmayan paylaşımlara bile reaksiyon gösterip takipten çıktığım yakınları ve yakınlarım oldu. her insanın kendi ömrü, yakınlığı, haddim değildi lakin yaptım ve pişman değilim. Benim eşim doğal yollarla ölmedi ki yasımı sessiz sedasız yaşayayım” formunda devam etmişti.

Güç günleri geride bırakmaya çalışıyorEce Erken: Dinlenmeye gereksinimim varHaberi Görüntüle

YEDİ AY EVVEL EVLENMİŞLERDİ
Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021’de sürpriz bir kararla nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift hoş haberi, ‘Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, daha sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” bildirisiyle duyurmuştu.

‘Beni hiç bırakmayacaktın’Ece Erken’den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımıHaberi Görüntüle