Ece Erken ‘miras’ sonucunı deklare etti!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ece Erken, geçtiğimiz günlerde oğlu Eymen Uçar ile çıktığı tatilde tatsız bir olay hayatıştı. Çılgına dönen ünlü sunucu, isyanını toplumsal medya hesabında şu sözlerle lisana getirmişti:

Şu an oğlumu çocuk oteline gdolayıyorum. Bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. niye zira Şafak’a ‘Abi’ diyen, peşinde gezen ‘Param yok, bana borç al’ diyen, vefatına niçiniyet veren şahıs önlem sonucu aldırmış.

“EŞİM SENİN YÜZÜNDEN ÖLDÜ”

Eşinin vefatıyla suçladığı kişi hakkında ağır ithamlarda bulunan Erken, “Sokağa çıkarken utanman, vefata niçiniyet vermekten kahrolman gerekirken uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle bir arada senin namussuz hayatını, mahpuslarda çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim” sözlerini kullanmıştı.

“ALLAH SENİ KURTARMIŞ”

Vefat eden eşine de seslenen sunucu, “En yakınların mal kaçırdı, ‘Çavuş’ soyadlı birinin üstüne yaptılar her şeyi. ‘Arkadaşım’ dediğin dolandırıcı, gurursuz çıktı. Borcu varken ‘Borcu var’ dedi. Ah be Şafak’ım hiç dostun, hiç adam yokmuş çevrende. Allah seni kurtarmış” demişti.

“REDDİ MİRAS YAPIYORUM”

Ece Erken (43) ile uzun müddettir aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021’de evlilik haberini, “Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, daha sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” iletisiyle duyurmuştu.

Dünyaevine girdikten yalnızca yedi ay daha sonra, Ocak 2022’de avukat eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı atak kararı kaybeden Ece Erken, aldığı miras sonucunı toplumsal medyada takipçileriyle paylaştı.

bir müddetdir yalnızca Instagram hesabı aracılığıyla sevenleriyle bağlantıya geçen Ece Erken, son olarak şu açıklamayı yaptı:

Eşimi epeyce sevdim ve onu hasretle anıyorum lakin merhum eşimi yıllardır gelir kapısı olarak nazarann ve merhum olduktan daha sonra hala görmeye devam eden bu berbat beşerlerle ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, o denli kalacağız. Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve hürmetlerimle.