Ebru Şahin’den Cedi Osman paylaşımı: Yeni yaşın güzel gelsin her şeyim

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Final yapan ‘Hercai’ dizisinde canlandırdığı ‘Reyyan’ karakteriyle büyük bir şöhret yakalayan Ebru Şahin ile NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, evlilik yolunda birinci adımı geçtiğimiz aylarda atmıştı.

Aşkları 2020 yazında Alaçatı’da başlayan çiftten Ebru Şahin, Kapadokya’da sevgilisine “Evet” cevabını vermişti.?

“YANIMDA OLMASI EN HOŞ HEDİYE”
Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy’de araçlarıyla seyir halinde objektiflere takılan ünlü çift, durdukları sıra da basın mensuplarının sorularına yanıt vermişti. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü başka geçirdiklerini tabir eden Cedi Osman, “Ben Amerika’daydım. Ancak bizim için 14 Şubat, 16 Şubat oldu. Telefi ettik” demişti.

27 yaşındaki hoş oyuncu Ebru Şahin ise, mevzuyla ilgili, “Cedi’nin İstanbul’a gelmesi, şu an yanımda olması en hoş hediye” formunda konuşmuştu. Evlilik haberlerinin hatırlatılması üzerine Cedi Osman, “Planlı bir şey yok şu an açıkçası. En gerçek vakitte olacaktır” sözlerini kullanmıştı.

“İYİ Kİ GÜLDÜN”
Başka ülkelerde yaşasalar da memnun beraberlikleri devam eden ikiliden Cedi Osman, dün 27 yaşına bastı. Şahin de sevgilisinin yeni yaşını toplumsal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı.

Hoş oyuncu, paylaşımına; “İyi ki güldün, Yeni yaşın güzel gelsin her şeyim. Seni seviyorum” notunu düştü. Müstakbel eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü basketbolcu ise “İyi ki yaşamımdasın seni epeyce seviyorum” yorumunu yaptı.

“ONU GÖRDÜĞÜM GÜN BUNU BİLİYORDUM”
Öte yandan Cedi Osman, daha evvel verdiği bir röportajda Şahin’e olan aşkından ve evlilik teklifi hakkında neler hissettiğinden bahsetmişti. Kelamlarına, “yaşamımdaki en hoş şey…” biçiminde başlayan Cedi Osman, “Çok heyecanlıydım ve epeyce stresliydim. O benim için hakikaten çok özel” diye konuşmuştu.

Basketbolcu, cümlelerini, “O bir tane… Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seniçin beri bendeydi ve cüretimi toplayıp, teklif ettim. hayatımdaki en hoş olay!” halinde noktalamıştı.