Ebru Şahin-Cedi Osman ikili düğün yapacak

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Final yapan ‘Hercai’ dizisinde canlandırdığı ‘Reyyan’ karakteriyle şöhreti yakalayan Ebru Şahin ile NBA gruplarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, geçtiğimiz eylül ayında evlilik yolunda birinci adımı atmıştı.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

İlişkileri 2020 yazında İzmir Alaçatı’da başlayan çiftten Şahin, Kapadokya’da sevgilisine “Evet” karşılığını vermişti. Şahin’in dört milyon takipçisinin bulunduğu Instagram’da yayınladığı memnunluk kareleri yaklaşık bir milyon beğeni almış ve yüzlerce tebrik iletisi gelmişti.

“SENİ SEVİYORUM”

Ayrı ülkelerde yaşasalar da keyifli beraberlikleri devam eden ikiliden Cedi Osman, 8 Nisan’da 27 yaşına bastı. Ebru Şahin de sevgilisinin yeni yaşını toplumsal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.

Güzel oyuncu, Instagram paylaşımına, “İyi ki güldün. Yeni yaşın beğenilen gelsin her şeyim. Seni seviyorum” notunu düştü. Müstakbel eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü basketbolcu ise “İyi ki yaşamımdasın, seni epeyce seviyorum” yorumunu yaptı.

ÖNCE ÇEŞME’DE, daha sonra AMERİKA’DA DÜĞÜN

Uzun müddettir bir arada olan, aşklarını her fırsatta lisana getiren Cedi Osman ve Ebru Şahin, dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Düğün için kolları sıvayan çift, haziranda NBA döneminin bitmesinin akabinde nikâh masasına oturacak.

Osman ve Şahin, iki başka düğün yapacak. Birincisi Osman’ın ailesinin yaşadığı ve aşklarının başladığı Çeşme’de yapılacak. İkincisi ise basketbolcunun mesleğini sürdürdüğü Amerika’da olacak.

“ONU GÖRDÜĞÜM GÜN BUNU BİLİYORDUM”

Cedi Osman, daha evvel verdiği bir röportajda, Ebru Şahin’e olan aşkından ve evlilik teklifi hakkında neler hissettiğinden şu sözlerle bahsetmişti:

yaşamımdaki en hoş şey. Çok heyecanlıydım ve hayli stresliydim. O benim için sahiden epey özel, bir tane. Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seniçin beri bendeydi ve yüreğimi toplayıp, teklif ettim. ömrümdeki en hoş olay.