Dört kere evlenen Ozan Orhon: hiç birinden pişman değilim!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir periyoda damga vuran Ozan Orhon, birinci evliliğini 1997 yılında model Ebru Şallı ile yapmıştı. Ünlü çift, bir yıl daha sonra boşanmıştı. Müzikçi, ikinci evliliğini öteki bir model olan Yeşim Erçetin ile yaptı. İkilinin bu birliktelikten Yağmur isminde bir kızları dünyaya gelmişti. 2014’te Birgül Orhon’la dünyaevine giren Orhon, bu evliliğinde de aradığı memnunluğu bulamayıp boşanmıştı.

“HAYATIMIN MUCİZESİ SELCAN”
Ozan Orhon, evvelki gün Esra Sönmezer’in hazırlayıp sunduğu ‘Pembe Pijama’ programına katıldı. Geçtiğimiz ağustos ayında dördüncü evliliğini Selcan Demirci ile yapan 49 yaşındaki popçu, “yaşamımın mucizesi olarak bakıyorum. Evliliğe kapılarımı kapattığım vakit karşılaştık” dedi.

“ROBINSON CRUSOE HAYATI YAŞIYORDUM”
Orhon, “Yalnız başıma Robinson Crusoe hayatı yaşıyordum. Hayat bir biçimde karşınıza çıkartabiliyor. Evliliklerimin hiç birinden pişman değilim. Düzgün ki de onlar yaşandı ki doğruyu ve sevdiğim insanı buldum” biçiminde konuştu.

Uzun müddet daha sonra ortaya çıktı‘Sil baştan yapıyorum kendimi’Haberi Görüntüle

“TAYT GİYECEKSİNİZ ÂLÂ BİR FİZİĞE SAHİP OLMALISINIZ”
Sunucu Esra Sönmezer’in tayt polemiğini hatırlatması üzerine Ozan Orhon, “Tayt giyecekseniz uygun bir fiziğe sahip olmalısınız. Küçümsemek için söylemiyorum ancak olmuyorsa olmuyor” sözlerini kullandı.

“EBRU’YU YAŞANMAMIŞ SAYDIM”
Ozan Orhon, geçtiğimiz senelerda verdiği bir röportajda, “Ebru Şallı’yı yaşanmamış saydım. Evcilik üzereydi. Ebru’yu hayatımdan çıkardım, yaşanmamış saydım. O ayrılırken bana karşı ne kadar gösteri yapsa da ondan makus ayrılmadım” açıklamasını yapmıştı.

VEFATTAN DÖNMÜŞTÜ
Ozan Orhon, 2000’li yılların başında fazla kiloları niçiniyle çalışamaz hale gelmiş, 130 kiloya ulaşınca da devayı kelepçe taktırmakta bulmuştu. 3,5 ayda 60 kilo veren Ozan Orhon, süratli kilo kaybı niçiniyle hastanelik olmuş ve ikinci sefer ameliyat masasına yatmıştı. Hakkında merak edilenlerini ‘2. Sayfa’ programında anlatan müzikçi, “Kilo vermezsen albüm yapamazsın dediler, yanlış yönlendirildim. Hortum midemi delmiş, iç kanama başlamıştı. İvedilikle ameliyata aldılar. En son 53 kiloya kadar düştüm. Büyük salaklık yapmışım. Çocuk da değildik o yaşlarda. Şu an hiç bir şeyim yok. Sağlıklı beslenme ve sporla kilomu koruyorum” demişti.

Şarkıcılığa dönüş yaptı!‘Her evlilik beni müzikal olarak geriye attı’Haberi Görüntüle