Dilan Çıtak sitem etti: 20 bin TL fark ile Hadise’ye verildi!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Uzun vakittir aşk yaşayan müzikçi Dilan Çıtak Tatlıses ile müzisyen Levent Dörter, 11 Ekim’de görkemli bir düğünle evlenmişlerdi.

“DÜĞÜNÜME GELMEYENLERE KIRGINIM”

Dilan Çıtak, “Düğünümü parti ve şenlik üzere olsun istedim ve o denli de oldu. Farklı ve marjinal bir şey olsun istedim, hayalim böyleydi ve o denli oldu. Şunu söylemeliyim; düğünüme doyamadım. Düğüne çağırıp gelmeyen ve sitemde bulunacağım birkaç isim var. Onlarla yüz yüze geldiğimde gerekeni söyleyeceğim. Onlara kırıldığımı her biçimde muhakkak edeceğim” diyerek, hislerini lisana getirmişti.

“NE MÜNASEBET! BİR TANE YETMİYOR MU?”

Dilan Çıtak, son olarak Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olmuştu. “Açık alaka yaşamak olağan midir?” sorusu üzerine şaşıran ünlü müzikçi, şu tabirleri kullanmıştı:

No. Hiç benlik değil ne münasebet, bir tanesi yetmiyorsa ne yapacağım. Yetmiyor mu bir tane? Hürmet duyarım lakin bence olağandışı.

Öte yandan Armağan Çağlayan, Dilan Çıtak’a “Saçlarını nasıl yıkıyorsun?” sorusunu da yöneltmişti. Saçlarını iki günde bir yıkadığını söyleyen Tatlıses, “Babamın da saçları bu biçimdeydi, bonustu gençken” karşılığıyla dikkat çekmişti.

SON ANDA KAYBETTİ!

Yılbaşı gecesi babasının programına konuk olan ve danslarıyla dikkat çeken Dilan Çıtak son günlerde müzik hazırlığında olduğunu duyurmuştu. pek heyecanlı olan İbrahim Tatlıses’in kızı son anda şarkıyı kaybetti. 20 bin TL yüzünden beğendiği yapıtı Hadise’ye kaptıran Dilan Çıtak bu duruma kızdı.

“EN AZINDAN TAŞ ÜZERE SES OKUYACAK”

İbrahim Tatlıses’in kızı Çıtak, “Şubat ayında çıkarmak için hazırladığımız kesim son dakika 20 bin TL fark ile Hadise’ye verildi. İdaresi beceremeyen bir aracı niçini ile. Her müzikçiye başka fiyat ile gönderildiğini bilmiyorduk maalesef. Olsun en azından taş üzere ses okuyacak biz de son ses dinleyeceğiz” dedi.