Dilan Çiçek Deniz: Thor bizim örf ve adetlere alıştı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Şimdilerde İzlandalı reklam direktörü Thor Saevarsson’la (38) nikah masasına oturmaya hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, ‘Gidenler’ sineması için imajını yenilemiş, saçlarını sarıya boyatmıştı.27 yaşındaki ünlü ismin sarışın hali, sıklıkla beğenilmemişti.

Dilan Çiçek Deniz, projenin çekimleri tamamlanınca eski haline dönmüştü. Kuaförde saçlarını boyattığı anları yayınlayan Deniz, paylaşımına “Yeni karakter yükleniyor” notunu düşmüştü.

YENİ ROLÜ HAKKINDA KONUŞMUŞTU

Daha evvel son projesiyle alakalı konuşan ünlü oyuncu, “Çekimlerimiz bitti. Çok hoş geçti, umarım siz de seversiniz. Enteresan bir karakterde bakılırsaceksiniz beni. Çok hoşuma gitti karakterim. Artık bahsedemiyorum, yakında” açıklamasını yapmıştı.

“DÜĞÜN İÇİN BİRKAÇ PLANLAMA YAPTIK”

Geçtiğimiz haftalarda da İzlandalı direktör sevgilisi Thor Saevarsson ile yemek yiyen Dilan Çiçek Deniz, muhabirlerle sohbet etmişti.

Güzel oyuncu “Düğün ne vakit olacak?” sorusuna bu sefer; “Bugün sonunda birkaç planlama yaptık. Birkaç ay içerisinde ancak iş duruma da bağlı. Birkaç gelinlik provası yapacağım hayli heyecanlıyım” diye cevap vermişti.

ÇOCUKLARA MASAL OKUDU

Tüm bunların akabinde Deniz, Çocuk Sanat Şenliği’nde ortalarında görme engelli çocukların da bulunduğu bir küme minik öğrenciyle Kuvvetli PSM’de buluşarak onlara masallar okudu.

Oyuncu, Parıltı Görmeyen Çocuklara Dayanak Derneği’nden görme engelli çocuklarla bir ortaya geldiği aktiflikte duygusal anlar yaşadı. Çocukların ekrandan en çok sesini beğenerek ‘Masal ablası’ olarak seçtiği Deniz, İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile katıldığı tertipte, okuduğu masallarla hayranı olduğu çocuklara keyifli dakikalar yaşattı.

Çocukların ekrandan en çok kendi sesini tanıdıklarını ve epeyce duygulandığını söyleyen Deniz “Çok duygulandım, hoş geçti, epey şanslı hissediyorum kendimi. en çok benim sesimi tanıyorlarmış ekrandan, hoş bir gündü” diye konuştu.

“YAVAŞ YAVAŞ OLACAK”

Etkinlik daha sonrası İzlandalı sevgilisi Thor ile basın mensuplarına el ele poz veren genç oyuncu, “Siz çocuk sahibi olmayı istiyor musunuz?” sorusu üzerine “Kısmet” diyerek net bir açıklamada bulunmayıp, şimdilik düğün hazırlıklarının sürdüğünü anlatıp “Gelinlik baktım lakin daha epey bakmamız lazım olacak, yavaş yavaş olacak bu işler” dedi.

Deniz, ayrıyeten sevgilisi Thor Saevarsson’un Türk örf ve adetlerini öğrenmeye başladığını kelamlarına ekleyip “Alıştı bizim örf ve adetlere, aslına bakarsan hepsini de yapacağız. Yabancılık çekmiyor” formunda konuştu.

ETKİNLİK daha sonraSI ROMANTİK PAYLAŞIM

Etkinlik daha sonrası toplumsal medyadan sevgilisiyle çektiği fotoğrafı da paylaşan Dilan Çiçek Deniz, yayınladığı kareye; “Masal okumama gelen bir birey” yazarak kalp emojisi koydu.