Didem Kınalı’nın kiracı isyanı! ‘100 bin TL istedi’

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunduğu cümbüş programı ‘İbo Show’da sergilediği dans şovlarıyla ismini duyuran Didem Kınalı, son senelerda maddi manada yaşadığı kahırlarla gündeme geliyor.

“HAZIRA DAĞ DAYANMAZ”

Kınalı, Haziran 2020’de “çalışamadığı için cipini satışa çıkardığı” haberleriyle isminden kelam ettirmişti. 35 yaşındaki oryantal, “Biraz daha dayanabilirim fakat hazıra dağ dayanmaz. Dört aydır çalışmıyorum. Lakin ileride ne olur, Allah bilir. Şu an hayli şükür otomobilimi satacak bir pozisyonda değilim. Anneme yeğenlerime ve kendime bakıyorum, o yüzden çalışmam lazım” biçiminde konuşmuştu.

Kınalı, Mayıs 2021’de yaptığı açıklamada ise koronavirüs pandemisi niçiniyle sıkıntı günler geçirdiğini belirterek, “Bir yıldır para kazanamıyorum. E-Devlet üzerinden konutumun kirası ve faturalarımın ödenmesi için müracaat yaptım. Sağ olsun menajerim Haluk Şentürk bana yardım etti. Dans okulumu kapattım. hiç bir gelirim yok, güç durumdayım. Hiç gelirim yok. Allah sonumuzu hayreylesin” demişti.

485 BİN TL’YE CİPİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Haziran 2021’de yeni bir açıklama yapan ünlü oryantal, çabucak hemen çalışamadığını ve bu niçinle cipini satışa çıkardığını açıklamıştı. Didem, ekonomik problemler yaşadığı için cipini bir oto galerisine bıraktığını söylemişti. Kınalı’nın ünlü bir galerinin internet sitesinde 2012 model aracını 485 bin TL’ye satışa çıkarıldığı öğrenilmişti.

“ŞU AN GÖRSENİZ TİKSİNİRSİNİZ”

Ekonomik olarak zorluklar sona eren oryantal, aralık ayında konut sahibi olduğunu şu sözlerle duyurmuştu:

Şok şok şok ben evleniyorum. Şükürler olsun konutumu buldum. Kaporamızı verdik. Allah isteyen herkese nasip etsin. Konutu şu an görseniz tiksinirsiniz. Mütevazi bir konut ve içi harap durumda. Köpek bağlasan durmaz. Meskenin rayiç kıymeti tahminen 300 bin TL bile değil ancak Cihangir’in acayip bir semt olduğunu hepiniz fazlaca âlâ biliyorsunuz. Fırsatçılar bir milyon TL’den kapı açıyorlar. O fiyata bulursanız öpün başınıza koyun. 1 1 meskenlerin kirası 16 bin TL. Bir yıldır araştırıyorum fakat bütçeme uygun bir mesken bulabildim. Son kuruşuma kadar konut için verdiğimden meskenin içerisini yaptıramadım. Çalışarak, alnımın terini akıtarak meskenimi tamamlamayı düşünüyorum. Allah herkesi kiracılıktan kurtarsın.

“ŞOKE OLDUM”

Didem Kınalı, Cihangir’de bir yerde görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü oryantal, kiracısından keder yanarak, “Evi alırken mesken sahibi mevcut kiracının kontratının mayıs ayında biteceğini söylemişti. Ben de konutu alır almaz kiracıya ihtar gönderdim. Kiracı ise meskenden çıkmak için 100 bin TL para istedi. Şoke oldum” dedi.

“HEM KİRA tıpkı vakitte KREDİ ÖDÜYORUM”

Zararının büyük olduğunu lisana getiren Kınalı, “Kiracıyı mahkemeye verdim çabucak, bununla uğraşıyorum. Ben şu an kirada oturuyorum. Hem kira paramı ödemeye çalışıyorum tıpkı vakitte satın aldığım meskenin kredisini ödemeye çalışıyorum. Çok ziyandayım. Umarım en kısa vakitte bu sorun çözülür” sözlerini kullandı.

“GELMEZSEN, BEN GELİP ALACAĞIM”

Didem Kınalı, Gökhan Çınar’ın sunduğu ‘Katarsis’ programında, ‘İbo Show’ serüveninin nasıl başladığını şu biçimde anlatmıştı:

İbo Show’a başlamadan evvel günde dokuz yerde sahne alıyor, uygun de kazanıyordum. Ünlü olmak üzere bir arzum yoktu. Bir gün telefon çaldı, ‘İbo Show’a oryantal lazım’ dendi. Ne kadar para vereceklerini sordum. Stüdyoda seçme yaptılar. Dans ettikten daha sonra İbrahim Bey’i aradılar mutabakat sağlandı. Bir gün daha sonra aradılar, muahedeyi iptal ettiklerini söylemiş olduler. Bir ay daha sonra tekrar çağırdılar. İbrahim Beyefendi aradı ‘Gelmezsen ben gelip alacağım seni’ dedi. Altı yıl kadar birlikte çalıştık.