Derya Uluğ birinci iftarını sevgilisiyle yaptı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Kanunlar Gibi’, ‘Okyanus’, ‘Canavar’ üzere müzikleriyle tanınan Derya Uluğ, uzun yıllardır birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Asil Gök’ün 35’inci doğum günü için duygusal bir yazı kaleme almıştı.

Derya Uluğ, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

Ucu bucağı olmayan gökyüzüm

Eğlenirken gül gül öldüğüm

Huzura gömüldüğüm

Aşkından kördüğüm…

Sen sevgilim sen yeterli ki’m

Sen ruhum sen vücudum

Sen bir ömür yaşamak istediğim

Evimsin benim

Güzel ki doğdun sevgilim

“ACELİMİZ YOK”
Derya Uluğ, evlilik hakkındaki fikrini, “İlişkiler için kritik olan, daima birlikte vakit geçirilen pandemi sürecini bağımızda problemsiz atlattık, atlatmaya devam ediyoruz. Bu süreci bir arada müzikler üreterek geçiriyoruz. Acelemiz yok mutluyuz” kelamlarıyla anlatmıştı.

“AYRILIKTA 15 KİLO VERDİM”
Derya Uluğ, Asil Gök ile ayrıldıkları periyot kederden 15 kilo verdiğini belirtmiş ve “Bir orta sporu bırakmıştım, epeyce yemek yiyordum ve çok kilo almıştım. daha sonra 1 ayda 15 kilo verdim. Asil ile ayrıldığımız bir periyottu, aşk acısı çekerken kilolar da gitti” diye konuşmuştu.

“TÜM SAMİMİYETLE KUTLUYORUM”
Derya Uluğ, evvelki akşam sevgilisi Asil Gök ile iftar yemeğine gitti. Ramazan’ın birinci iftarını sevgilisi ile birlikte Nişantaşı Cabbar isimli yerde yapan müzikçi, “Sevdiklerimin ve her insanın Ramazanını tüm samimiyetle kutluyorum” diyerek mekan önünde poz verdi.