Demet Evgar: Bedenim umurumda değil!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak olan Demet Evgar ile işletmeci sevgilisi Levent Babataş, altı yıldır devam eden beraberliklerini 17 Mart’ta evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin nikahını Sarıyer Belediye Lideri Şükrü Genç kıydı.

AİLE ORTASINDA SADE MERASİM

Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları His Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Hasret Oğuz ve Yeşim Koçak üstlendi. Koronavirüs pandemisi niçiniyle aile içinde yapılan nikâh merasiminin akabinde Evgar-Babataş çiftinin düğünü dostlarının da iştirakiyle yaz aylarında gerçekleşecek.

“EVLENİYORUM” DİYE BAĞIRDI

Başarılı oyuncu, nikâhtan evvel arkadaşlarıyla meskeninin bahçesinde drone ile çekimler gerçekleştirdi. Bir orta “Evleniyorum” diyerek bağırması dikkat çeken Evgar, komşularından tebrik aldı.

“KİLO NEDİR Kİ?”

Beş aylık gebe olan Demet Evgar, evvelki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan 41 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarının “bu vakitte kilo alma üzere endişeniz var mı?” sorusuna cevap verdi.

Demet Evgar, “Çok şükür yok. Bu o kadar muazzam bir şey ki, ‘Ay bedenime ne oldu?’ falan, bu hiç umurumda değil. bu vakitte bakıyorum daima erkekler, babalar da kilolu aslına bakarsanız. Kilo nedir ki? Alınır, verilir. Verilmese de verilmez” sözlerini kullandı.

‘MAVİ’ İSMİNE NASIL KARAR VERDİLER?

Kızına verdiği ‘Mavi’ ismini hem en sevdiği şiir, tıpkı vakitte gözlerinin rengi olduğu için tercih ettiği konuşulan Evgar, ‘Mavi’ ismini eşi Levent Babataş’la kararlaştırdıklarını söylemiş oldu.

Oyuncu, “Aslında ismi ben açıklamadım. Mavi ismi içimize siniyor, yani Levent de sever maviyi. bu biçimde renk üzere değil de his üzere gelir mavi. Ben ‘Acaba mavi mi?’ dediğimde eşim de ‘Şahane’ dedi” biçiminde konuştu.