Defne Samyeli’den Cem Yılmaz karşılığı: Yaş farkı olayı yeni bir şey değil

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Eski haber spikeri Defne Samyeli, oyunculuk mesleğinin akabinde şimdilerde şarkıcılık yapıyor. Savlı sahne kostümleri ve paylaşımlarıyla sık sık isminden kelam ettiren 49 yaşındaki hoş, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda bir yerden çıkarken objektiflere yansıdı.

Yaklaşık dört saat yerde arkadaşıyla sohbet eden Samyeli, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

“İŞİNE ÖZENEREK YAKLAŞAN BİRİSİ”
Beğeni alan biçimi hakkında “Beğenilmesi hoşuma gidiyor” diyen müzikçi, Gülşen’in tartışma konusu olan sahne kostümleri hakkında ise, “Takip edemiyorum fakat beğeniyorum, işine özenerek yaklaşan birisi. İşine özenerek yaklaşan her insanın takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Kendisinin sahne kostümlerini eleştirenlerin olmadığını söyleyen Samyeli, sahnelerinin ağır geçtiğini belirtti. Müzikal tiyatroyu sevdiğini, müzik üzerine eğitimler aldığını ve yurt dışı sahnelerinin de olduğunu anlatan müzikçi, dört saatlik uykuyla ve ağır tempoyla çalıştığını söylemiş oldu.

“TEK SÖZLE MUHTEŞEMSİN”
Evvelki günlerde bir moda çekimi gerçekleştiren Samyeli, yayınladığı pozlarla binlerce beğeni almıştı. Ünlü ismin takipçileri; “Daha ne kadar güzelleşmeyi düşünüyorsun? Haksızlık bu”, “Tek sözle muhteşemsin” halinde övgü dolu yorumlar yazmıştı.

Sahne kostümü fazlaca konuşulduDefne Samyeli bir daha fazlaca iddialı!Haberi Görüntüle

“GÜVEN KONUSUNDA AYRIM YAPILMAMASI GEREKİR”
Erkeklere itimadının kalmadığı tarafında bir açıklamada bulunmadığını söyleyen Defne Samyeli, “Güven konusunda kadın-erkek ayrımı yapılmaması gerekir, evvel insanların aynada kendilerine bakıp ne kadar muteber ya da güvenilmez olduklarını tartmaları gerekir” diye konuştu.

Müzikçi, kendi şahsi seyahatine kıymet verdiğini, her yaşadığı olayda beşerlerle olan ilgilerinin ne anlattığına baktığını ve aksilikler karşısında diğer birilerini, öteki şeyleri suçlamanın kolay olduğunu da belirtti.

CEM YILMAZ KARŞILIĞI
Son devirde sık sık konuşulan ‘ilişkilerdeki yaş farkı’ konusu ve eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın, yeni sevgilisi Düş Demirbulut ile içindeki yaş farkı sorulan Samyeli, şu sözleri kullandı:

“Bu yaş farkları olayı yeni bir şey değil. Annem ve babam içinde 32 yaş var. Bununla ilgili kategorizasyon içerisinde olmamak gerektir, bu mevzuyu eleştirmek benim yapacağım bir şey değil, beni de ilgilendirmez.”

21 YAŞ KÜÇÜK AŞK!
Defne Samyeli’den ayrıldıktan daha sonra ismi biroldukca bireyle anılan Cem yılmaz, geçtiğimiz günlerde yeni kız arkadaşı Düş ile Etiler’de bir yerden çıkarken görüntülenmişti. 48 yaşındaki komedyen, dijital platformda yayınlanacak ‘Erşan Kuneri’ dizisinde kamera karşısına geçtiği, kendisinden 21 yaş küçük genç oyuncu ile yerden çıktıktan daha sonra Levent’teki konutuna geçmişti.

Cem’in Rüya’sı! Birinci kere görüntülendilerHaberi Görüntüle

“OLDUĞU VAKİT DÜŞÜNÜRÜZ”
Müzikçi, kendi kızları bu biçimde bir alakaya başlarsa ne yapacağının sorulması üzerine, “Bunun hakkında hiç düşünmedim, olduğu vakit düşünürüz. Yaş farkı var, yaş farkı var. Kimin olduğu daha değerli, hayatlarında ne istedikleri, ne katacakları… Daha epeyce ona yoğunlaşıyorum” cevabını verdi.

“ORTADA KONUŞULACAK BİR HUSUS YOK”
Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde çıkan Onur Arıkan ile aşk yaşadığı sorularına ise, “İsimler üzerinden konuşmak istemiyorum, sahneme herkes geliyor lakin yakalandı formunda çıkan haberleri sevmiyorum. Ortada konuşulacak bir husus yok çünkü” diye karşılık verdi.

NE OLMUŞTU?
Defne Samyeli ile iş insanı Onur Arıkan bir arada görüntülenmişti. İkili, evvelki gece Samyeli’nin sahne aldığı yerde, gece boyunca birbirlerinin gözlerine bakarak müzikler söylemişlerdi. Çift, gece sonunda yerden birlikte çıkacağı sırada kapıda basın mensuplarının olduğunu duyar duymaz, amaç şaşırtmayı denese de başarılı olamamıştı.

Basın mensuplarının “Onur Arıkan ile aşk haberleriniz çıkmıştı, bugün de sizi izlemeye geldi. İyi olsun, yeni alakanız hakkında neler söylemek istersiniz?” sorusuna Samyeli, “Özel ömrümle ilgili konuşmayacağım” diyerek uzaklaşmıştı.

Onur Arıkan’ın ise gece sonunda bir bayan ile taksiye binerek, öteki bir yerde cümbüşüne devam etmiş izlenimi vermeye çalışması da dikkat çekmişti.

Defne Samyeli aşk savlarına isyan etti‘Ben sobelenmedim!’Haberi Görüntüle