Defne Samyeli: Nezaketim ceza ile karşılanıyor!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Defne Samyeli’nin, eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın kendisinden 21 yaş küçük Düş Demirbulut’la yeni bir aşka yelken açması hakkında, “Bu yaş farkları olayı yeni bir şey değil. Annem ve babam içinde 32 yaş var. Bununla ilgili kategorizasyon içerisinde olmamak gerekir. Bu mevzuyu eleştirmek benim yapacağım bir şey değil, beni de ilgilendirmez” yorumunda bulunduğu tez edilmişti. Ünlü müzikçi, bu haberlere sitem etti.

“BENİ ÖTEKİ BEŞERLERLE TIPKI HABERLERE MEZE YAPIYORSUNUZ”
Samyeli, evvelki gün Etiler’deydi. Menajeri ile toplantı yapan 49 yaşındaki hoş, yer çıkışında gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Eski haber spikeri, “Ben nezaketimden, beni bekliyorsunuz diye bütün sorularınıza karşılık vermeye çalışıyorum. Bana sormadığınız soruları yazarak oradan manşet çıkartıyorsunuz. Nezaketim ceza ile karşılanıyor. Bugüne kadar kimin ömrü hakkında karşılık vermişim ki gönderme yapayım. Beni diğer beşerlerle tıpkı haberlere meze yapıyorsunuz. niye görüntülü yapmıyorsunuz haberleri? Bu haberler çıkınca ben de ‘Demek ki konuşmamam gerekiyor’ diye düşünüyorum” sözlerini kullandı.

“BENİ YIPRATIYOR”
Kendisine yöneltilen sorunun “Son günlerde çiftlerin içindeki yaş farkı hayli konuşuluyor, siz ne düşünüyorsunuz? olduğunu söyleyen Samyeli, “Sahne kıyafetlerinden zerzevat meyve meblağlarına kadar ne soruluyorsa karşılık vermeye çalışıyorum. Siyaset sorun, karşılık vereyim ancak diğerlerinin hayatı beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendirmeyen konularda da konuşmak istemiyorum. Bana sorulan soru yaş farkının hayli gündem olduğuydu. Ben de ‘niçin gündem olsun, benim anne babamın içinde 32 yaş var’ formunda cevap verdim. Orada yapılan haberin muhatabı olan şahısların ismi bile geçmeden sorulan her soruyu yanıt vererek, sizleri kırmamaya ihtimam gösteriyorum ancak çıkan haberde diğerlerinin alakalarına yorum yapmış üzere göstermek beni yıpratıyor. Lütfen bu haberi yapan arkadaşlar dikkat etsin” halinde konuştu.

CEM’İN RÜYA’SI!
Defne Samyeli’den ayrıldıktan daha sonra ismi biroldukça bireyle anılan, Atina dönüşü İstanbul Havalimanı’nda görüntülenince bağını kabul ettiği Serenay Sarıkaya’dan da ayrılan Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yeni kız arkadaşı Düş Demirbulut’la Etiler’de bir yerden çıkarken görüntülenmişti.

48 yaşındaki komedyen, dijital platformda yayınlanacak ‘Erşan Kuneri’ dizisinde kamera karşısına geçtiği 27 yaşındaki oyuncu ile yerden çıktıktan daha sonra Levent’teki konutuna geçmişti.

21 AY EVLİ KALDI!
Sinema sinemaları, oyunculuğu ve stand up performansları haricinde aşklarıyla da her vakit isminden kelam ettirmeyi başaran Cem Yılmaz, Mart 2012’de sürpriz bir kararla Ahu Yağtu ile nikah masasına oturmuştu. Kemal isminde bir oğulları olan çift, Aralık 2013’te mutabakatlı olarak boşanmıştı.