Damla Ersubaşı: Keşke 23 yaşında evlenmeseydim!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Sihirli Annem’ dizisinde canlandırdığı ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girmişti. Zehra ve Zeynep isminde iki kızları olan çift, 2020’de olaylı bir biçimde ayrılmıştı. ‘İhanet’ ve ‘şiddet’ argümanları daha sonrası boşanan ikili, ortalarındaki buzları eriterek bir daha evlilik sonucu almıştı.

Keser’in evlilik teklifine ‘evet’ karşılığını veren oyuncu, haberi de toplumsal medya hesabından duyurmuştu. Tektaşının fotoğrafını paylaşan Damla Ersubaşı, “Ne palavra söyleyeyim bu kadar çabuk beklemiyordum. Çok duygulandım, her vakit seni seviyorum! Evet, yinedan evet!” sözlerini kullanmıştı.

“BİRLİKTE tekrar BİR YOLA ÇIKTIK”
Keser ile beraberliklerine yeni bir talih verdiğini duyuran oyuncu, şu açıklamayı yayınlamıştı:

“Kızlarımın babası, ömrümde en epey değer verdiğim insanların başında gelen minik kuşum… birlikte yine bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize hürmet duymayı ve değer vermeyi öğrendik. hiç bir yanılgı ve yanlış tek taraflı değildir, hisseleri değişir. Anlaşamadığımız, ortak noktaya varamadığımız mevzular oldu. Bizim Mustafa ile en büyük ve hatta şu anda baktığımda tek meselemiz Mustafa’nın öfkesi ve sonuymuş. Birtakım şeylerin gerçeği yansıtmadığını her vakit söylemiştim. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve epeyce memnunuz. Mustafa’nın bilhassa öfke denetimini fark etmesi ve düzeltmek için elinden geleni yapması sevgimi de, hürmetimi da arttırdı. Hayatta her şey olabilir ve kin tutmak yerine memnun olmayı seçtik biz. Yaşandı ve bitti… Sizden tek ricam her fikre, her kanıya insanın hürmetim var. Yalnızca lütfen bunu kimseyi kırmadan, üzmeden yapalım. Olur mu? Üslup her şeydir.”

İKİNCİ DEFA AYRILDILAR
Fakat çiftin memnunluğu bir daha uzun sürmemişti. İkinci defa nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten Ersubaşı, eşiyle bir arada yer aldığı fotoğrafları Instagram hesabından kaldırmıştı. Damla Ersubaşı’nın bu atılımı, “bir daha ayrıldılar!” halinde yorumlanmıştı.

Ersubaşı’ndan estetik itirafı’30’a iki kala tribine girdim!’Haberi Görüntüle

“KEŞKE 23 YAŞINDA EVLENMESEYDİM”
Şimdilerde toplumsal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Damla Ersubaşı, tv100 ekranlarında yayınlanan ‘Beyin Dedektifi’ programına katıldı. Barış Muslu’nun sunduğu programda Ersubaşı, hayatında kendisini en çok etkileyen travmalarını anlattı.

Birinci sefer lisede şiddete uğradığını açıklayan Ersubaşı, “Lisede benden hoşlanan kişiyi reddettim. Bunu hazmedemeyince bana şiddet uyguladı” sözlerini kullandı. Akabinde ünlü isim, “yaşamınızda şu olayı yaşamasaydım’ söylemiş olduğiniz bir olay var mı?” sorusuna karşılık verdi.

6,5 ayda 41 kilo verdi!‘Hiç kolay bir müddetç değildi’Haberi Görüntüle

Oyuncu, “Eski eşim (Mustafa Can Keser) hudutlu bir insandı. Kavgalarımız hayatta unutamadığım anlardı. 23 yaşında evlendim. Keşke 23 yaşında evlenmeseydim. örneğin kızım 23 yaşında evlenmek istediğini söylese, ‘Daha küçüksün, erken!’ diye uyarırdım” açıklamasını yaptı.