Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten’den Tolga Güleryüz paylaşımları! ‘Seni daima yaşatacağım’

Bilgin

Global Mod
Global Mod
20 Kasım’da ‘Baş Belası’ isimli tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında Merzifon’da geçirdikleri trafik kazasında tiyatrocuları taşıyan minibüsün bir TIR’a çarpması kararı trafik kazası meydana gelmişti. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş ömrünü kaybederken; Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci yaralanmıştı.

“GÖZLERİMİ KAPATIYORUM O ANI YAŞIYORUM”

Kazada takım arkadaşlarını kaybetmenin kederini yaşayan Ceyhun Fersoy, geçtiğimiz haftalarda konutunda çekilen bir fotoğrafı şu notla paylaşmıştı:

Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum… Güya sinemanın ortasında bir sahneyi oynamış üzereydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, zira 3 bedelli arkadaşımız bunu istemezdi… Çok kıymetli yol arkadaşlarımı kaybetmenin kederini tanım edemem, Allah düşmanımın başına vermesin… Artık ayağa kalkma zamanı… Güçlenip daha âlâ olmalıyız, olacağız… Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum… Arayan, ileti atan herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, yeterli ki varsınız. Üç pahalı dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz… Onlara ihanet etmeyeceğiz…

“KAYBETTİKLERİMİZ İÇİN HER GÜN DAHA YETERLİ OLACAĞIZ”

Melis İşiten ise “Kaybettiklerimiz için her gün daha uygun olacağız. Sevginize bin şükür” sözlerini kullanmıştı.

“BENİM İÇİN ENDİŞELENMEYİN”

Durumu Fersoy ve İşiten’e bakılırsa daha önemli olan ve ambulans uçakla İstanbul’a ameliyat olmaya gelen Sergen Deveci de, “Sevginizi kısacık müddette çok derinden hissettim. İkinci baharımın geriye kalan kısmında daima buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin” bildirisini yazmıştı.

“SENSİZ GEÇEN KONUŞMALARI SEVMİYORUM”

Tüm bunların akabinde arkadaşı Tolga Güleryüz’ü kaybetmesinin kederini yaşayan 40 yaşındaki Ceyhun Fersoy, etkin olarak kullandığı 150 bin takipçili Instagram hesabının öyküler kısmından yeni bir paylaşımda bulundu. Güleryüz ile fotoğraflarını yayınlayan Fersoy, şu bildirisi yazdı:

Hep sağ tarafımdaydın ve o denli olacaksın… Sensiz geçen konuşmaları sevmiyorum, sohbetlerimde olmasan bile seni arayıp anlatıyordum. Ne paylaşımlarımız olmuş 5 sene ortasında… Ben seni daima yaşatacağım dostum, sen beni uzaktan izleyip gurur duyacaksın.

“SEVİYORUM ARKADAŞIMI, BU KADAR”

Melis İşiten de kaybettiği dostuyla bir fotoğrafını paylaşarak; “Çok garip, fazlaca. Uygun ya da makus değil hislerim. Ancak garip, kabul etmesi sıkıntı. kimi vakit birdenbire gelen ‘ah’larla duruyorum. Yalnızca garipliğini kavramaya çalışıyorum. ‘Canım arkadaşım benim’ diyebiliyorum yalnızca. Her hayalimde, her doğmasını beklediğim güneşte benim arkadaşım var artık. Her düzgünleşme güya ona selam çakma, her düşüm güya ona armağan. Bana kalan her şey onun öğrettikleri… Onun sevgisi, onun gülüşü, onun hoş, küçük oğlan çocuğu kalbi. Sol tarafımda, ömürlük hisle. Seviyorum arkadaşımı, bu kadar. Ortada müellifim buraya, fakat daima yazıyorum oraya” notunu düştü.