Ceyhun Fersoy: 2’nci doğum günüm 20 Kasım 2022

Bilgin

Global Mod
Global Mod
20 Kasım’da ‘Baş Belası’ isimli tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında Merzifon’da geçirdikleri trafik kazasında tiyatrocuları taşıyan minibüsün bir TIR’a çarpması kararı trafik kazası meydana gelmişti. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş hayatını kaybederken; Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci yaralanmıştı.

“GÖZLERİMİ KAPATIYORUM O ANI YAŞIYORUM”

Kazada grup arkadaşlarını kaybetmenin kederini yaşayan Ceyhun Fersoy, geçtiğimiz haftalarda konutunda çekilen bir fotoğrafı şu notla paylaşmıştı:

Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum… Güya sinemanın ortasında bir sahneyi oynamış üzereydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, zira 3 pahalı arkadaşımız bunu istemezdi… Çok pahalı yol arkadaşlarımı kaybetmenin hüznünü tanım edemem, Allah düşmanımın başına vermesin… Artık ayağa kalkma zamanı… Güçlenip daha uygun olmalıyız, olacağız… Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum… Arayan, bildiri atan herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, uygun ki varsınız. Üç kıymetli dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz… Onlara ihanet etmeyeceğiz…

“KAYBETTİKLERİMİZ İÇİN HER GÜN DAHA GÜZEL OLACAĞIZ”

Melis İşiten ise “Kaybettiklerimiz için her gün daha yeterli olacağız. Sevginize bin şükür” tabirlerini kullanmıştı.

“BENİM İÇİN ENDİŞELENMEYİN”

Durumu Fersoy ve İşiten’e göre daha önemli olan ve ambulans uçakla İstanbul’a ameliyat olmaya gelen Sergen Deveci de, “Sevginizi kısacık müddette çok derinden hissettim. İkinci baharımın geriye kalan kısmında daima buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin” iletisini yazmıştı.

“HİÇBİR VAKİT ANLATMAYACAĞIM”

Arkadaşlarını kaybetmesinin kederini yaşayan 40 yaşındaki Ceyhun Fersoy, etkin olarak kullandığı 150 bin takipçili Instagram hesabından sevenleriyle soru-cevap aktifliği yaptı.

Sağlık durumunu soran hayranına bilgi veren ünlü isim, “Şimdilik durumum uygun… Ayak bileğimden ameliyat oldum, kırıklar ve bağ kopması var” diye yazdı.

“Çok sıkıntı biliyorum, ancak o anı hatırlıyor musunuz?” diye soran bir takipçisine de cevap veren Fersoy, “hiç bir vakit, hiç bir yerde anlatmayacağım…” yanıtıyla nazarannleri duygulandırdı.

“O DAİMA BENİM”

Oyuncu, “Sen bize Rab’ın armağanısın. Yeni hayatın iyi olsun” bildirisini gönderen hayranına; “Evet, 2’nci doğum günüm 20 Kasım 2022” formunda cevap verdi.

“Tolga’yı özlüyor musun?” ve “Tolga Güleryüz’ün anısı ve ismini yaşatmak için bir proje var mı?” sorularına da kayıtsız kalmayan Fersoy, sırasıyla “O daima benim…” ve “Olacak” cevaplarını verdi.

Kazadan ağır yaralı bir biçimde kurtulan Sergen Deveci’nin durumunu soran sevenlerini de yanıtsız bırakmayan Ceyhun Fersoy, “Biraz evvel konuştum, her geçen gün daha uygun oluyor” diye yazarak, hoş haberi paylaştı.