Ceren Moray ve Fransız Nico Brun boşandı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2007-2011 yılları içinde Kanal D’de ekranlara gelen ‘Kavak Yelleri’ dizisiyle şöhreti yakalayan 36 yaşındaki Ceren Moray, son olarak ‘Yalancılar ve Mumları’ isimli diziyle ekranlara gelmiş; lakin dizi yalnızca beş kısım daha sonra final yapmıştı.

Moray, geçtiğimiz aylarda 2017 yılında hayatını birleştirdiği Fransız eşi Nico Burn ile Bebek’te objekltiflere yansımış, spor biçimleriyle dikkat çeken ikili muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

“EKİP OLARAK ŞOKE OLDUK”

Ceren Moray, erken final yapan dizisiyle ilgili, “Bizim için de hayli erken bir final oldu, tüm takım olarak şoke olduk. Seyirci daha farklı bir iş istedi galiba, bu sene bu biçimde olsun” açıklamasını yapmıştı.

Senaryo seçimlerine hayli dikkat ettiğini belirten oyuncu, “Bunu doğum sancısı üzere aylarca okudum ve çalıştım, erken bitmesine fazlaca üzüldüm” halinde konuşmuştu.

NİŞANTAŞI’NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Tüm bunların akabinde Ceren Moray, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda yer alan bir kafede objektiflere takıldı. Kısa bir süre evvel Fransa’dan dönen hoş oyuncu, basın mensuplarıyla konuşmayı ihmal etmedi.

“FRANSIZCA ÖĞRENMEDİM”

Moray, gazetecilerin “Fransızca öğrenebildiniz mi?” sorusuna, “Fransızca öğrenemedim. Fransızcanın özelliği öğrenilememesi” diyerek, esprili bir karşılık verdi. Oyuncu, “Fransa’da küçük linklere başladım” halinde konuşarak, oradaki sinema dalıyla de görüşmeleri olduğunu lisana getirdi.

ANLAŞMALI BOŞANDILAR

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine bakılırsa; ünlü oyuncunun sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Çiftin, evliliklerini yürütemediği ve bu yüzden mutabakatlı olarak ayrılma sonucu aldığı öğrenildi.

Nico Brun ve ailesiyle konuşabilmek için oyuncunun annesi Hülya Moray Fransızca, babası Celal Moray da İngilizce dersi almıştı.

Ceren Moray, eşi Nico ile nasıl tanıştıklarını da şöyleki anlatmıştı; “Barselona’daki bir gece kulübünde tanıştık. Sonraki gün buluştuk. Beni otelimden aldı. Çok şıktı. Kol düğmesi bile takmıştı. Bende parmak ortası terlikler vardı. 2.5 saatlik sohbette berbat İngilizcemle konuşmaya çalıştım.”